Fashion

De modeblog van… Kim

Ruim een jaar geleden besloot Kim om een blog te starten. Dit vond ze niet makkelijk, want er zijn al zoveel goede en leuke bloggers tegenwoordig! Toch zette ze de stap en haalt ze nu nog steeds heel veel inspiratie uit andere blogs. Ze vindt het heerlijk om van alles en nog wat foto’s te maken. Ideaal toch, als blogger?

Beschrijf je kledingstijl
Altijd een lastig vraag dit! Streetstyle versus femine komt het meest in de buurt. Ik draag graag simpele kledingstukken die een goede balans tussen stoer en vrouwelijk hebben.

De modeblog van

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
Voor mij is dat niet een bepaald kledingstuk, ik draag namelijk veel kleding erg vaak. Maar een effen blazer of jurkje doet het altijd goed.

Wat is je laatste aankoop?
Ik heb net een bestelling gedaan bij Acne, daar heb ik een zwart jurkje besteld.

De modeblog van

Hoe groot is je kast? Hoe ziet ‘ie eruit?
Ik heb geen absurd grote kast, maar vol zit ‘ie wel! Ik heb twee grote kasten met deuren, enkele schoenenplanken en een rek waar ik mijn mooiste stukken heb hangen!

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Genoeg! Ik zou toch graag de fringe boots van Isabel Marant in mijn garderobe willen verwelkomen.

De modeblog van

Welke kleuren draag je het liefst?
Normaal veel zwart, maar tegenwoordig – en vooral met het mooiere weer – draag ik veel wit!

Waar shop je het meest? En waarom daar?
Ik shop voornamelijk online, puur omdat winkelen altijd zo druk is! Ik bestel veel bij Romwe, Asos, Nelly, Topshop, Zara en H&M. Ik heb laatst ook nog een leuke ontdekking gedaan: The Scarlet Room.

De modeblog van

Volg je modetrends?
Ja, die volg ik zeker, maar niet klakkeloos. Er zijn genoeg dingen die nu in zijn die ik echt niet mooi vind! Maar de meeste dingen vind ik eigenlijk wel gaaf!

Wie is je favoriete designer?
Isabel Marant en Acne. Isabel Marant maakt verrassende, maar draagbare kleding. Haar stijl is zowel stoer als vrouwelijk. Acne heeft daarentegen gewoon klassieke kledingstukken die je altijd aan kunt trekken, maar dan net iets anders.

De modeblog van

Heb je een mode-icoon?
Jazeker, Elin Kling en Angelica Blick geven me veel inspiratie!

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Ik vind dat iemand stijl heeft als diegene een outfit aan heeft waar hij/zij helemaal achter staat. Stijl is heel ontastbaar!

De modeblog van

Waar haal jij inspiratie voor outfits vandaan?
Ik breng veel online tijd door op Lookbook.nu, veel inspiratie, alleen vaak te extreem voor me. Ook volg ik alle Fashion Weeks op de voet, daar beginnen trends tevens. Ook zie ik zo nu en dan op straat dingen en mensen die me inspireren.

De modeblog van

Wat vind jij van de stijl van Kim?

Door Eline