Lifestyle

Horoscoop: augustus 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand augustus jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Je staat deze maand voor een moeilijke keuze. Je moet de knoop doorhakken en dat is eng. Beslissingen nemen is altijd eng. Het betekent dat je een bepaalde kant op gaat en dat je niet meer voor de andere richting kunt gaan. Het is belangrijk dat je in het hele proces naar je hart luistert. Laat je niet teveel meeslepen in de mening en wensen van anderen. Het gaat om jou!

Schorpioen
Het gaat allemaal niet vanzelf. Dat is wat je moet onthouden deze maand. Je hebt bepaalde doelen en wensen voor ogen, en die wil je graag bereiken. Je raakt gefrustreerd als het je niet meteen lukt. Geef de moed niet op, Schorpioen! Dat is je nú niet lukt, betekent niet dat het nooit gebeurt of dat het niet voor jou weggelegd is. Sommige dingen hebben tijd nodig. En als je iets wilt dan moet je ervoor gaan en bereid zijn om ervoor te werken. Dingen gaan niet vanzelf.

Tweelingen
Loop niet te hard van stapel, Tweelingen. Soms ben je zó ergens mee bezig, dat je erin opgeslokt wordt. Dat hoeft niet altijd erg te zijn, zolang enthousiasme de boventoon voert. Toch is het goed om kleine stapjes te nemen. Je wil geen dingen overhaasten. Neem de tijd om voor jezelf op een rij te zetten waar je nu eigenlijk mee bezig bent. Hierdoor zul je er ook alleen maar meer van genieten!

Kreeft
Soms gaan de dingen niet helemaal zoals je hoopt, maar dat is nog geen reden om te mopperen. Zet je schouders eronder, Kreeft! Mopperen heeft geen zin en je blijft al gauw hangen in een negatieve spiraal. Je hebt veel meer aan een positieve instelling. Dat zal je veel verder brengen én je een beter humeur bezorgen!

Leeuw
Zo, jij bent toe aan vakantie! Je merkt dat je veel prikkelbaarder bent dan normaal. Je ergert je aan dingen die je normaal niet eens zouden opvallen. Je valt vaker uit tegen je geliefden en dat maakt de sfeer er niet leuker op. Tijd om wat gas terug te nemen. Misschien heb je wel een vakantie op de planning staan waardoor je bij kan komen. Zo niet, plan dan de nodige rustmomentjes in. Vermijd stress zoveel mogelijk!

Weegschaal
Het kan maar niet op met de afspraken deze maand. Je bent super sociaal en grijpt elke uitnodiging aan. Hoe meer mensen om je heen, hoe beter! Je sluit nieuwe vriendschappen en als single Weegschaal leer je wellicht iemand kennen die in de toekomst meer voor je gaat betekenen. Waak wel voor jaloerse mensen. Geef niet te veel informatie weg.

Stier
Je hebt de afgelopen periode hard gewerkt, deze maand is het eindelijk tijd voor ontspanning! Je kan genieten van welverdiende rust. Probeer alle leuke dingen als een spons in je op te zuigen. Leg jezelf niks op, doe preceis waar je zin in hebt. En niet meer. Deze maand is van jou en daar mag niemand tussen komen. Lees eindelijk die stapel boeken, speel een spelletje, trek baantjes in het zwembad: doe dingen waar je normaal niet aan toe komt.

Maagd 
De vakantieperiode is aangebroken en daar maak jij optimaal gebruik van. Het liefst doe je de hele dag niks. Dat is lekker, maar pas op dat je niet lui wordt. Het is echt niet erg om af en toe van die bank af te komen. Je krijgt namelijk veel energie van actieve activiteiten. Ga een rondje hardlopen, pak de fiets in plaats van de auto, ga naar buiten om Pokémon te vangen. Je zal er meer energie van krijgen dan de hele vakantie op de bank te hangen.

Vissen
Je geniet met volle teugen van de zomer. De picknicks in het park, een boekje lezen in de zon, drankjes op het terras. Je vindt het allemaal even leuk. Het mooie weer maakt je vrolijk! En dat is precies wat je deze maand moet doen: genieten van de kleine dingen. Neem ze allemaal in je op zodat je nog maanden vooruit kan. Make some memories!

Waterman
Jij bent een kat uit de boom-type. Je neemt dingen eerst even in je op voordat je reageert. Jij hoeft niet zo nodig op de voorgrond. Alles is dus een beetje wennen voor jou.
Er breekt een spannende periode aan waardoor je misschien even in paniek bent. Maar geen zorgen, alles komt goed! Je weet van jezelf dat je snel in de stress schiet. Probeer dit onder controle te houden.

Steenbok
De zomer is een periode waarin mensen gaan twijfelen over hun leven. Ben ik wel goed bezig? Is dit écht wat ik wil? Ook jij hebt last van keuzestress. Er is ook zoveel te kiezen, daarom zie je door de bomen het bos niet meer. De sleutel is om er veel over te praten met anderen. Je komt er dan niet alleen sneller achter wat je echt wilt, maar ontdekt ook dat je niet de enige bent die niet zo goed weet wat ze wilt.

Boogschutter
Jij gaat deze maand een spannend avontuur aan. Nieuwe dingen horen, proeven en beleven. Je zal dingen ervaren die je voor de rest van je leven bij zullen blijven. Geniet er optimaal van! Pas echter op dat je niet te makkelijk van vertrouwen bent. Niet iedereen heeft het beste met je voor. Vertrouw daarom altijd op je intuïtie.

Lees ook: dit zegt jouw sterrenbeeld over je persoonlijkheid

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: pixabay