Fashion

Behind the Girlscenes #28

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat ze nou eigenlijk doen in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

Jitske

Girlscene is weer een nieuwe stagiaire rijker: Jitske!

Behind the girlscenes

Behind the girlscenes

De grote verslaving van de redactie: She. Het energiedrankje, speciaal ontworpen voor vrouwen, komt zo nu en dan binnen op de redactie en is binnen no time op. Heerlijk!

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Behind the Girlscenes

Dinsdagochtend lag er een kaartje speciaal voor Danique op haar bureau. Deze schattige kaart is van het merk ByNiki en is sinds kort te koop via Kaartwereld. De serie bestaat uit zestien humoristische ansichtkaarten die zelf getekend zijn door Niki. Speciaal voor Girlscene heeft ze unieke kaart gemaakt. We love!

hannah xperience

Behinds

Behinds

Afgelopen dinsdag vertrokken Danique & Eline in een Valleilijn (zie hierboven, ooit van gehoord?) richting Voorthuizen voor een hannah Xperience. Binnenkort meer op Girlscene over deze Xperience inclusief een zeer fijne winactie!

Behinds

Behinds

Behinds

Behinds

Vlak naast Amsterdam Centraal zit het schattige en gezellige café Hanneke’s Boom, waar je lekker aan het water kunt genieten van een hapje en een drankje. Het zonnetje scheen en dat bracht onze redactie op een idee. Na vele berichtjes op Facebook hebben we alle ladies van EEN media bij elkaar gekregen om weer eens ouderwets bij te kletsen en alle nieuwe avonturen aan te horen. Ook leuk om te horen hoe het nu gaat met Marjolein (Girlscene) en Jet (Ze).

Behinds

Behinds

Nog even een leuk kiekje van het persevent van Starbucks. Let’s have a coffee break!

Behinds

Ook deze week gaat er weer een behoorlijke lading agenda’s de deur uit. Heb jij ‘m al besteld?

Behinds

Na het lezen van de bijsluiter werd iedereen hier op de redactie ontzettend vrolijk. Deze conditioner voor je wimpers zorgt namelijk voor langere wimpers! Is dat niet ontzettend cool? Girlscene’s Danique en Fashionscene’s Lenny zullen de komende weken iedere dag (voor dik 3 maanden) een laagje aanbrengen en uiteindelijk een review schrijven om te laten zien dat dit wondermiddel echt werkt! Nog eventjes geduld… En dan gaat deze review ook nog eens gepaard met een winactie 🙂

Behinds

L’Oréal zorgt ervoor dat we komende zomer allemaal met statement eyes uit kunnen gaan. De nieuwe fall/winter collectie bestaat uit prachtige, warme kleuren. Tijdens het aanbrengen glijdt het kwastje soepel over je oogleden en dekt de kleur goed. Het kwastje heeft twee kanten: een dun kwastje en een bredere. Hierdoor kun je nu ook een heel dun lijntje oogschaduw aanbrengen en dat ook fijn. Daarnaast komen er ook vier nieuwe kleuren nagellak, namelijk Parisian Rooftops (lila), Metropolitan (blauw/grijs), Sof Chincilla (grijs) en So Chic Fox (oranje). De nagellak is lekker dik waardoor hij eigenlijk al na een keer dekt en goed blijft zitten. Zeker een aanrader! De oogschaduw kost € 14,89 en de nagellakjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 5,99. Binnenkort dus in de schappen!

Behinds

Ook Maybelline vond het weer tijd om nieuwe producten uit te brengen. De nieuwe lijn ‘Fit Me’ is speciaal ontworpen om een perfecte huid te creëren zonder duizend lagen make-up aan te hoeven brengen. De liquid foundation is er in vier verschillende tonen. Hij smeert erg fijn en is niet te dik waardoor hij goed in je huid trekt. Ook leuk: hij ruikt heel lekker: zacht naar bloemen. De concealer is er voor de lichte huid en donkere huid, en heeft een fijn en net kwastje. De blush is er in drie verschillende tinten, van heel licht tot vrij donker en heeft een klein kwastje erbij zitten. Handiger is toch om een eigen, grotere kwast te kopen waarmee je de blush egaal aan kunt brengen. De foundation kost € 13,99, blush € 9,99 en de concealer € 8,99 en is ook binnenkort verkrijgbaar.

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene