Fashion

Reisverslag Kiki, Karen en Kirsty dag #1

Hi Girlscene lezeressen! De komende weken zullen wij, fotografes Kiki & Karen en styliste Kirsty, jullie verslag doen van een super leuke fototrip die we afgelopen week gemaakt hebben! Samen met twee modellen en een visagiste zijn we in een volgepropte auto afgereisd naar het “altijd zonnige” Frankrijk.

Een aantal weken lang plaatsen we hier op Girlscene een fotoverslag met onder andere backstagebeelden van onze reis met als afsluiter het eindresultaat van de verschillende shoots!

Deze meiden heb je vorige week voorbij zien komen met het artikel ‘Even voorstellen‘. Ze beloofden je iedere week een verslagje te maken van hun reis naar Frankrijk met twee modellen en een visagiste. Dit is hun eerste verslag, kijk je mee?

even voorstellen

Hi Girlscene lezeressen! Hier zijn we weer. Allereerst bedankt voor al jullie leuke reacties op ons eerste verslag!

even voorstellen
Kirsty op pad naar PR bureaus voor kleding en accessoires.

even voorstellen

Zondagochtend 15 juli vertrokken we vanuit Amsterdam richting Aubenton, een klein plaatsje in Frankrijk. In een overvolle auto met boodschappen, vanwege het iets te gretige inkoopgedrag van Kiki & Karen de avond ervoor, gingen we op pad. In Amsterdam haalden we Suzanne op, vervolgens Kirsty (met NOG meer spullen) in Laren en uiteindelijk was er nog een klein gaatje over voor Pia die we in Kessel oppikten.

even voorstellen

De reis verliep vlekkeloos totdat we bij het huisje aankwamen. De sleutel, die we de dag ervoor hadden laten namaken, paste niet! Tot onze grote opluchting was er ergens in het dorp een 2e sleutel van het huis en kwam een inwoner ons redden!

even voorstellen

even voorstellen

Eenmaal in het huis hebben we ons lekker gesetteld, alle kleding van styliste Kirsty uitgestald in een kamer, de bedden spinvrij gemaakt en heerlijk samen gekookt en gegeten.

De zon beloonde ons ‘s avonds ook nog op een prachtige ondergang en Karen besloot om maar meteen wat foto’s te schieten samen met Pia!

even voorstellen

even voorstellen
Prachtig licht & uitzicht.

Kortom een goede eerste dag van onze fototrip. Tot volgende week!