Fashion

Justin Bieber & Taylor Swift voor FNO

Fashion’s Night Out (FNO) is het spektakel van het jaar in New York, Parijs en Londen. Op deze avond wordt wereldwijd fashion gevierd! Deze happening gaat gepaard met allerlei redacties, sterren, modellen, fashionista’s en ontwerpers. Zo ook Justin Bieber en Taylor Swift.

 

Justin Bieber en Taylor Swift zijn in het filmpje van FNO te zien in het enige echte FNO T-shirt. Justin heeft daar zijn eigen FNO riem bij laten maken gecombineerd met een bijpassend jackje. Taylor koos voor een glimmend sportbroekje.

FNO is het modefeest van het jaar en wordt gevierd in veel landen zoals Engeland, Amerika, Italië, Australië, China, Duitsland, Turkije, Griekenland en nog veel meer. Nu komt FNO ook naar Nederland en het wordt door niemand minder dan Vogue Nederland georganiseerd!

fno

Fashion’s Night Out in Nederland zal plaatsvinden op 13 september. Deelnemende winkels zijn dan extra laat open en er worden overal activiteiten georganiseerd voor de enthousiaste fashionista’s. Zo signeerde vorig jaar Doutzen in New York.

fno

In Nederland kun je dit jaar in ieder geval genieten van speciaal ingerichte etalages, modellen, fashion redacties en fotografen. Het belooft het fashionfeest van het jaar te worden met Karin Swerink aan top van al het geregel: "Na alle enthousiaste verhalen van mijn collega’s, kijk ik erg uit naar dit modefeest met internationale allure in Amsterdam."

fno

Vogue op Facebook:
“Op 13 september houden de beste winkels in de P.C. Hooftstraat, Van Baerlestraat, Hobbemastraat én de Bijenkorf in Amsterdam voor iedereen één avond hun deuren extra lang geopend. Zij organiseren dan speciale activiteiten, instore feestjes en verkopen limited editon producten. Verder kun je tijdens deze avond genieten van stijlvolle straten, speciaal ingerichte etalages, cocktails en muziek. De redactie van VOGUE is de hele avond aanwezig op de verschillende locaties.”

Belangrijk: Het septembernummer van VOGUE is je entreebewijs voor het evenement!

fno

Wat kunnen we dit jaar allemaal verwachten? Wij zijn benieuwd. Don’t miss the most exciting night of shopping! Ben jij er ook bij?

Bron: Vogue & Fashionsnightout

Door: Jitske