Lifestyle

Horoscoop: juli 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juli jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Deze maand staat voor jou in het teken van de liefde. De single Ram kan rekenen op een onstuimige periode. Waar je ook bent, jij staat in het middelpunt van de belangstelling. Die aandacht geeft je zelfvertrouwen een boost en dat trekt alleen maar meer aan. Je flirt er vrolijk op los. Bezette Ram? Jullie groeien dichter naar elkaar toe en je merkt dat het allemaal vanzelf gaat. Je kan deze maand flink verrast worden door jouw lover.

Schorpioen
De maand juli staat voor jou in het teken van succes. Op elk gebied gaat het je voor de wind. Het gaat goed op school/werk, je zit lekker in je vel en ook in de liefde heb je niks te klagen. Fijn! Probeer er dan ook bewust van te genieten, in plaats van problemen te zoeken die er niet zijn. En voel je vooral niet schuldig tegenover mensen met wie het iets minder gaat. Zij zouden blij voor jou moeten zijn!

Tweelingen
Wanneer was de laatste keer dat je iets voor het eerst deed? Dit is een vraag waar je deze maand over na moet denken. Je dreigt in een sleur te raken. Je hebt jezelf de laatste tijd niet echt uitgedaagd en de verveling begint toe te slaan. Ook al blijf je misschien liever in je comfortzone, probeer toch iets nieuws uit en grijp kansen aan. Het zal je nieuwe energie geven. 

Kreeft
Er staat je een sociale maand te wachten.
Als je in je agenda kijkt dan krijg je misschien een small panic attack van alle afspraken, want wat heb jij het druk! Gelukkig staan er ook veel leuke dingen op de planning. En gelukkig voel jij je ook heel sociaal! Je legt makkelijk contact en ook met small talk heb je geen problemen. Het is de perfecte maand om je netwerk uit te breiden.

Leeuw
Leeuw, probeer deze maand wat meer rust te nemen. Je hebt een ontzettend hectische tijd achter de rug en dat heeft zijn sporen achtergelaten. Je slaapt minder goed en bent overdag vaak moe. Je hebt de neiging om gewoon door te razen, maar het is nu tijd om op de rem te trappen. Maak een afspraak met jezelf, namelijk: Netflix kijken en verder helemaal niks doen. Rust is veel belangrijker dan je denkt! Als je niet oppast, ben je straks écht op.

Weegschaal
Ben jij ook zo verslaafd aan je smartphone? De hele dag door Facebook refreshen, elk detail van je leven Snapchatten en veel tijd kwijt zijn aan het bewerken van je Instagramfoto… zonder dat je het door hebt, zit je de meeste tijd van de dag op je telefoon. Ga deze maand eens back to basics. Leg je telefoon wat vaker weg. Wedden dat je ineens veel meer tijd over hebt en je je veel minder gehaast voelt? En dat is precies wat je nodig hebt. 

Stier
Je bent de afgelopen tijd veel bezig geweest met school of werk. Het slokt je hele leven op. Nu de vakantie in zicht is, besef je je pas hoe erg je eraan toe bent om even weg te gaan van alles. Nog even doorzetten. Over tijdje zal al het harde werk zich terug betalen. En het is alleen maar goed om je op meer te focussen dan werk of school. Spendeer deze maand meer tijd met je familie, het zal je goed doen.

Maagd 
Er zit jou een behoorlijk lange tijd iets dwars. Deze maand krijg je de kans om het recht te zetten. Grijp deze kans met beide handen aan. Hoe moeilijk het ook is, want jij houdt niet erg van confrontatie. Toch is het beter om de lucht te klaren. Als het er eenmaal op zit dan weet je dat het de juiste keuze was.

Vissen
Een vervelende collega, een onaardige opmerking van een vriendin of een random persoon die tegen je opbotst op straat: het gedrag van andere mensen heeft grote invloed op jou. Als Vis ben je erg gevoelig. Dat is niet per se een slechte eigenschap, maar jij kunt er wel last van hebben. Probeer deze maand om het geluk uit jezelf te halen in plaats van anderen. Bouw denkbeeldig een beschermmuur om je heen zodat mensen je niet meer zo kunnen raken. Het zal je veel energie besparen.

Waterman
Er komt een einde aan
periode in je leven. Dit klinkt heel heftig, dat is het misschien ook. Het is tijd om een deur dicht te doen. Dat is eng, maar het biedt ook kansen. Er gaat namelijk weer een nieuwe deur open! Op dit moment is het allemaal heel spannend omdat je niet weet wat zich achter de deur bevindt, maar dat is toch juist ook heel exciting? Probeer ernaar uit te kijken in plaats van tegenop te zien.

Steenbok
De vakantie is in zicht en heel eerlijk: jij hebt er allemaal niet meer zoveel zin in. De laatste loodjes wegen het zwaarst, zeggen ze ook wel. En dat is in jouw geval helemaal waar! Je concentratievermogen lijkt verdwenen te zijn, je kan je nergens toe zetten. Alles slurpt energie. Neem rust waar het kan, maar geef jezelf ook af en toe een schop onder de kont.

Boogschutter
Als jij iets in je hoofd hebt, dan kan weinig je op andere gedachten brengen. Maar soms kun je je afvragen of iets wel realistisch is. Je kunt je wel vast blijven houden aan dat plaatje, maar soms is het beter om een andere weg in te slaan. Er zijn meer wegen die naar Rome leiden. Misschien wel wegen die veel geschikter zijn voor jou!

Lees ook: dit zegt jouw sterrenbeeld over je persoonlijkheid

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: pixabay