Fashion

Reisverslag Kiki, Karen en Kirsty dag #3

Hi Girlscene lezeressen! De komende weken zullen wij, fotografes Kiki & Karen en styliste Kirsty, jullie verslag doen van een super leuke fototrip die we afgelopen week gemaakt hebben! Samen met twee modellen en een visagiste zijn we in een volgepropte auto afgereisd naar het “altijd zonnige” Frankrijk.

foto 2

Een aantal weken lang plaatsen we hier op Girlscene een fotoverslag met onder andere backstage beelden van onze reis met als afsluiter het eindresultaat van de verschillende shoots! Deze meiden heb je een tijdje geleden voorbij zien komen met het artikel ‘Even voorstellen‘ en hun eerste verslag. Ze beloofden je iedere week een verslagje te maken van hun reis naar Frankrijk met twee modellen en een visagiste. Dit is hun derde verslag, kijk je mee?

foto 5

Beste Girlscene lezeressen,

Hier zijn we weer met alweer ons derde verslag. We zitten ondertussen op de helft van onze trip. Dit keer was het Karen haar beurt om de hele dag te fotograferen. Dus hup, de modellen Pia & Suzanne weer in de make-up en Kirsty aan de slag met kleding in haar stylingkamertje. Kiki & Karen gingen ondertussen rondom het huis op zoek naar mooie plekjes voor de foto’s.

foto 1

Het sfeerbeeld van de foto’s die op deze dag gemaakt moesten worden was romantisch & dromerig. Gelukkig liet het zonnetje zich af en toe zien tussen de sombere grijze lucht door, want van foto’s zonder zonlicht wordt Karen niet al te gelukkig. Kirsty had heel wat mooie zwierige witte jurken en blouses gevonden die perfect bij het thema pasten.

foto 3

foto 4

Omdat de modellen niet altijd met z’n tweetjes tegelijk op de foto gingen, moesten ze af en toe wachten totdat ze weer aan de beurt waren. Kiki besloot om ook wat foto’s te schieten samen met Suzanne, terwijl Karen met Pia bezig was.

foto 6

‘s Avonds deed het zonnetje helemaal goed zijn best en gingen Kiki & Karen snel naar buiten om dit mooie moment nog even snel vast te leggen. De dag sloten we af met een heerlijk drankje om te proosten op weer een geslaagde shootdag!

Zijn jullie al nieuwsgierig naar het eindresultaat van de shoots? Houd dan goed Girlscene in de gaten!

Wat vinden jullie van onze verslagen tot nu toe!?

X Kiki, Kirsty & Karen