Fashion

De modeblog van… Shalane

Shalane is een stewardess van 23 jaar. Naast haar werk blogt ze veel over haar passie voor mode. Omdat ze graag deze passie, maar ook de mooiste plekjes op aarde waar ze komt met haar werk wilde delen, is ze haar blog gestart: The Fashion Moodboard. Inmiddels heeft ze ruim 600 volgers en blijft ze dagelijks bezig haar blog nog mooier en leuker te maken!

Beschrijf je kledingstijl
Ik trek kleding aan waar ik op dat moment zin in heb. Ik denk er niet bij na of het in de mode is of niet. De laatste tijd ben ik gek op leren shortjes, luchtige blouses en heel veel wit.

shalane

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
Mijn perfect passende jeans van Zara. Ik heb een moeilijke maat en ben zo blij dat ik eindelijk de perfect passende broek heb gevonden. Daarnaast ben ik gek op mijn blazers en shorts.

shalane

Wat is je laatste aankoop?
Een heel mooie oversized knitted sweater van Primark in zwart-wit gestreept. Kan niet wachten om dit item deze winter te showen!

shalane

Hoe groot is je kast? En hoe ziet hij eruit?
Ik woon op het moment -weer- thuis en heb eigenlijk een inloopkast/kamer. Volledig budget hoor, met van die simpele rekken van Ikea. Daarnaast kan ik mijn trouwe koffer ook wel mijn rijdende kast noemen. Ik ben gemiddeld vijf dagen per week van huis en leef dus uit mijn koffer.

shalane

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Een groene middellange parka.

Welke kleuren draag je het liefst?
Zwart, wit en turquoise.

shalane

Waar shop je het meest? En waarom daar?
Ik ben groot fan van Forever21 en heb mazzel dat ik daar vanwege mijn werk als stewardess nog best vaak kan komen. Daarnaast Intimissimi in Italië vanwege de goedpassende lingerie. Daarnaast kom ik graag bij Primark en Zara.

shalane

Volg je modetrends?
Ja en nee. Ik draag eigenlijk gewoon wat ik leuk vind. Daarom laat ik sommige trends ook aan me voorbij gaan.

Wie is je favoriete designer?
Als ik de loterij win dan zou ik wel even langs Isabel Marant willen. Tot die tijd moet ik het met Zara doen.

shalane

Heb je een mode icoon?
Ik volg diverse bloggers en ben fan van Miranda Kerr.

shalane

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Wanneer iemand alles goed kan combineren. Ik zie op dit moment echt veel te vaak van die over-de-top outfits. Zo van: "Ik trek alles maar aan, omdat het dan misschien in is". Not my thing. Of iemand die een basis item supermooi draagt.

Waar haal jij inspiratie vandaan voor je outfits?
Meestal van andere blogs en lookbooks.

shalane

Wat vind jij van de stijl van Shalane?

Wil jij ook net als Shalane in de ‘Modeblog van…’? Stuur dan een mailtje met antwoorden op bovenstaande vragen naar info@girlscene.nl! Succes ladies!

Door: Jitske