Fashion

Girlscene’s diary #38

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

beatz

beatz
Onze week begon goed! Maandag openden wij dit heerlijke pakketje met gedroogd fruit. Natuurlijk konden wij het niet laten om het meteen even te proeven. Het zijn een soort chipjes met de structuur van kroepoek alleen dan zoet en lekker!

beatz
Our favourites: Danique koos voor de heerlijke zoete aardbeien, Emma vond de ananas smaak het lekkerste en Jitske ging voor de zure appel. Yummy!

mc donalds
Woensdagavond was het tijd voor het persevent van E! Entertainment. In de Supperclub (Amsterdam) showden ze hun nieuwe logo en de nieuwste programma’s. Leuk leuk leuk! De stagiaires gingen op pad, maar besloten eerst maar even langs de McDonalds voor een Happy Meal met extra McKroket, hmmmm!

e entertainment

e entertainment

e entertainment
De avond begon met een vrouw die heel sierlijk danste ‘in de lucht’…

nikkie
Vervolgens presenteerde Nikkie Plessen de nieuwste programma’s van E! Entertainment. Wij (Emma & Jitske) werden ontzettend enthousiast! Vooral Emma kan niet wachten om E! weer op ‘the red carpet’ te zien. In dit programma geven ze uitgebreid verslag van alle fashion flaters en fashion makers.

Nikkie
Na een vol uur op het podium ruilde ze haar killer heels in voor een paar paarse gympen. Respect!

jitske en emma
Kortom: een leuk en heel gezellig avondje met de nodige hapjes, drankjes & celeb gossip!

hey yasmin
Donderdag moest er natuurlijk weer hard gewerkt worden. Jitske begon met het leuke pakketje van ‘Hey Yasmin’. Het pakketje was gevuld met allerlei leuke briefjes, kaartjes, stickertjes en alles om jouw brieven leuker te maken! Heb jij een penvriendin en zou jij ook graag zo’n leuke brief willen versturen? Houd Girlscene dan goed in de gaten want er komt een winactie aan!

girlscene's diary

girlscene's diary
Annemerel bezocht woensdagavond een evenement van ShopVIP. ShopVIP is een online shop dat grote sales organiseert waarin items soms wel met 70% korting verkocht worden. ShopVIP is een besloten community, waar je voor uitgenodigd wordt, of jezelf voor kan uitnodigen. Goed, deze week was alweer de 1000ste sale van ShopVIP en dat moest gevierd worden. Het evenement vond plaats in het Amstel Hotel, waar op dat moment ook Lady Gaga verbleef (wat een drukte voor het hotel!) en wat was het mooi binnen!

De avond werd gepresenteerd door Bastiaan van Schaik. Er was een modeshow met items die op dit moment tijdens de sale van ShopVIP te koop zijn en er was een optreden van de dansgroep America’s Next Dance Crew. En er waren natuurlijk heerlijke hapjes en drankjes.

girlscene's diary

girlscene's diary
Met Annemerel hoeven jullie sowieso geen medelijden te hebben. Volgende week vertrekt ze voor een paar dagen naar Parijs. En om alvast in de stemming te komen besteedde ze afgelopen week ieder vrij uurtje om aan haar Frans te werken. Niet dat ze inmiddels vloeiend Frans spreekt, maar de weg vragen moet haar nu wel lukken. Om het NOG wat leuker te maken trakteerde ze zichzelf op Macarons en Eclairs.

sleutel
Op de redactie kregen we deze week een aantal van deze leuke sleuteltjes binnen in een super leuk doosje! Dit ‘boekje’ is samen met dit sieraad een uitnodiging voor het persevent van Dolce Luna! Niet zomaar een event, maar een super hippe high-tea! In oktober zal Jitske naar dit event vertrekken om daarna verslag uit te brengen. Jitske kijkt er nu al naar uit, maar eerst staat ons nog de National Glamour Day te wachten met een heerlijk ontbijtje. Kom jij ook?

emma
Stagiaires Emma en Jitske waren deze week weer extra hard aan het werk voor jullie. Benieuwd waar over? Wij lichten een tipje van de sluier! Zo schreef Jitske een artikel hoe je moet omgaan met een gebroken hart en Emma maakte een herfstachtige shoplog. Dat is natuurlijk niet alles, ze schreven nog veeeel meer 😉

jitske
Kijk jij wel vaker naar Girlscene’s Diary, dat eerder Behind the Girlscenes genoemd werd, en vind jij een van onze kledingstukken heel erg leuk? Wij beloven namelijk dat we onze Shoplog steeds beter gaan bijhouden! Zo kun jij heel gemakkelijk een item opzoeken die jij voorbij ziet komen in deze artikelen! Neem bijvoorbeeld even een kijkje op de shoplog van Jitske!

rubrieken
Meiden, we hebben jullie hulp hard nodig! Wij zijn namelijk druk aan het werken met ‘de nieuwe Girlscene’, maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen… Wij willen van jullie weten welke rubrieken jullie heel erg leuk vinden, maar ook welke rubrieken jullie een no-go vinden. Denk bijvoorbeeld ‘Show je kamer’, ‘Je bent niet de enige die…’, ‘Love the look’, ‘Heftig verhaal’ en nog veel meer! Laat jij even aan ons weten wat jij aan onze rubrieken vindt? Dat kun je doen door een reactie te plaatsen of een mailtje te sturen naar info@girlscene.nl + eventuele feedback hoe jullie het dan wel graag willen zien!

pakketje
Toen vrijdagavond alle meiden al naar huis waren, kregen wij van een collega deze foto binnen. Het is een super lieflijk roze pakketje speciaal voor ‘Girlscene’. Helaas was er niemand om dit pakketje open te maken, maar wij vermoeden dat het om een bedankje gaat van het meisje dat de LG heeft gewonnen. Wat lief! Wij zullen dit cadeautje maandag openmaken. Wil jij weten wat erin zit? Dat zullen wij je volgende week zondag laten zien in Girlscene Diary #39!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene