Fashion

Danique’s snapshot diary: NYC & Lady Gaga Ball!

Vorige week werd Gossip Girl werkelijkheid; Samen met een handjevol redacteuren vloog ik naar New York! Met knikkende knietjes door de strenge douane op naar Lady Gaga’s ‘Fame’ parfumlancering in het Guggenheim Museum. Het feest waar jaren na datum nog steeds over gepraat zou worden en ik was erbij!

New York: De stad die nooit slaapt, waar je in iedere straat minstens één Starbucks vindt, de stad van Magnolia Bakery, Sex and The City, Times Square, Central Park, Het Vrijheidsbeeld en The Empire Statebuilding… A -my- dream came true!

Helaas kon ik niet overal mijn giga spiegelreflex mee naartoe nemen, vandaar dat ik ook een aantal snapshots heb gemaakt met mijn telefoon (via mijn Instagram account: daniquehoofwijk). Dus ze zijn niet allemaal van geweldige kwaliteit! Ik hoop dat jullie ze leuk vinden! Benieuwd? Scroll dan snel naar beneden…
P.S. Zoals jullie hieronder kunnen zien, draag ik niet het winnende masker. Ik had hem heel erg goed ingepakt, maar hij overleefde de reis toch niet 🙁 Maar heb hem wel een mooi plekje in ons kantoor gegeven!

KLMLondon NYBikram YogaVictoria BeckhamMagnolia BakeryLady GagaLady GagaMarc Jacobs

Kortom: Mijn eerste ervaring met The Big Apple is om nooit meer te vergeten! Ik heb geweldige mensen ontmoet, ‘ontbeten’ met Victoria Beckham, oog in oog gestaan met topdesigner Marc Jacobs, rondgelopen in Central Park, in het meest luxe hotel (The London NYC) ever geslapen, geshopt tot ik erbij neerviel (letterlijk en figuurlijk), gesmikkeld van overheerlijke gerechten van o.a. Gordon Ramsay, mijn eerste Bikram Yoga les meegemaakt en natuurlijk als kers op de taart: Lady Gaga van dichtbij gezien!

Mocht je ooit nog overwegen om naar New York te gaan, is dit zeker de moeite waard! Wat een geweldige en indrukwekkende stad waar ik zeker nog een keer (of meerdere keren) naar terug wil…

Wat is jouw ervaring met New York?

X0X0 Danique

Beeld: Danique

Must reads 👀