Fashion

Girlscene’s Scrapbook #39

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Ook weet je wel wie de redactie vormen, maar wat doen deze ladies nou eigenlijk in een week? Van alles! Zie hier wat de redactie deze week bezig hield…

Op de redactie van Girlscene is al-tijd wel wat te doen! Ben je niet bezig met het schrijven van artikelen, dan beantwoord je de vele mailtjes die dagelijks binnen komen, zijn er afspraken buiten de deur, redigeren we artikelen, verzenden we pakketjes en genieten we van heel veel lekkers… Zo kunnen we nog wel even doorgaan. Want meiden, als jullie het idee hebben dat het werk van een redactrice eenvoudig en relaxt is? Alles behalve… Er zijn zelfs dagen dat we tijd tekort komen! Kijk je mee?

mini cooper

mini cooper
Danique heeft van het weekend een auto gekocht.. Nee.. Niet zomaar een.. Een Mini Cooper! Lucky girl Danique legde al haar hard gewerkte spaarcentjes bij elkaar en is nu de trotse eigenaar van deze beauty! Dit weekend legde ze haar eerste kilometers af toen ze haar familie ging bezoeken in Limburg.

danique op persevent

daniques persevent
Vanuit de garage racete Danique naar Maasmechelen Village voor het persevent van Destination Denim. Hier kon ze vragen stellen aan de ontwerper en mocht ze een eigen broek customizen (hiervoor was ze helaas te laat)…

cocktails

all stars
Maar niet getreurd, want Danique mocht haar eigen All Stars customizen, dus die werden onder handen genomen.. Zo werden er een aantal studs aan de voorkant van haar schoen bevestigd. Stoer!

denim
Deze jongen hielp de broeken en schoenen te customizen!

girlscene pakketje

girlscene pakketje

girlscene pakketje
Kun je dit pakketje nog herinneren? Het kwam voorbij in Girlscene’s diary #38. Dit lieve geknutselde pakketje was van de LG winnares! Ze was zo blij dat ze een ‘klein feestje’ voor ons knutselde met vlaggetjes, kaarsjes, snoepjes en een ballonnetje! Leuk! Super bedankt Sanne!

max factor
Maandag stond er nog een pakketje op ons te wachten, de nieuwe waterproof eyeliner van Max Factor! Met zielige film, het nodige water en de watjes, helemaal klaar voor ‘The Notebook’. Leuk bedacht! Girlscene’s Danique probeerde deze eyeliner uit en vond het product erg fijn.

Hij brengt hartstikke fijn aan, maar je moet er wel een vaste hand voor hebben. Het borsteltje geeft namelijk erg mee met de bewegingen van je hand. ‘Erg handig als het plots begint te regenen als ik naar Girlscene fiets! Normaal gesproken loopt mijn eyeliner altijd in de buitenste ooghoeken uit, maar bij deze had ik dat totaal niet.’

tip
We kregen deze week ook weer een hoop tips binnen, net als deze tip van Charlotte. Wij vinden het een erg goed idee om na het vervolg van ‘Annemerel’s boekentips‘ een deel 2 te maken! Heb jij ook een goede tip? Stuur deze dan naar info@girlscene.nl o.v.v. ‘Gouden Tip’.

geurtje daniqiue
Toen Danique in New York was werd ze helemaal verliefd op het ‘Viva La Juicy La Fleur’ parfum van Juicy Couture. Helaas was het luchtje toen niet op voorraad en kwam Danique met lege handen thuis. Totdat ze dit geurtje als verrassing binnen kreeg met de post! Het luchtje is een lichtere versie van de eerdere ‘Viva la Juicy’s’. Het is gebaseerd op wilde bessen, mandarijn en waterlelie en ruikt ontzettend fleurig en lekker! Het luchtje is verkrijgbaar vanaf € 49 voor 40 ml.

jitske
Jitske liet deze week haar tanden ‘bleken’ bij Ziza Smile, speciaal voor Girlscene! Ben jij benieuwd naar het resultaat en de behandeling? Houd dan Girlscene goed in de gaten, want ze schrijft hier binnenkort een review over!

parfum

roos

parfum
De parfum van Juicy Couture was niet het enige parfum die bij ons op de mat viel deze week. We kregen dit leuke roze tasje van Moschino binnen met USB-stick en een roze roos. De presentatie kan niet beter! Dit luchtje ruikt heel fris, licht en zoet. Het bevat een aantal bloemen, zoals rozen en viooltjes, en fruit, zoals ananas en frambozen. Dit luchtje is te koop vanaf € 39,50 voor 30 ml.

kaarsje
Deze week was, zoals jullie waarschijnlijk allang gemerkt hebben, erg regenachtig en donker. Danique besloot dus om het kantoor te verlichten met haar geurkaarsje van Dove! Wat een gezelligheid!

Jitske Koesen
Zoals jullie weten zijn Danique en Annemerel allebei harstikke sportief! Zo is Annemerel helemaal verslaafd aan hardlopen en plaatst ze haar Instagram en Twitter helemaal vol met hardloop inspiratie. Na een paar weken was Jitske zo enthousiast geworden dat ze het ook zelf ging proberen. Annemerel heeft haar aangestoken! Jitske is namelijk alweer bijna een maand aan het hardlopen en het gaat hartstikke goed. Stiekem is ze er net zo verslaafd aan als Annemerel, oh-ow!

Jitske Koesen in de krant
Woensdagochtend kwam Annemerel enthousiast de redactie binnen met de Spits. ‘Jitske, Jitske, je staat in de krant!’ en het was waar, Jitske stond in de krant met haar ‘Flashback track‘! De komende tijd zul je alle redactieleden van Girlscene voorbij zien komen in de Spits met hun ‘Flashback tracks’, spannend!

Fijn weekend ladies & see you next week!

Door redactie Girlscene