Lifestyle

Horoscoop: juni 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand juni jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram
Het einde van het schooljaar is in zicht en daardoor voel jij je een beetje gestrest. Je hebt het idee dat je duizend dingen tegelijk moet doen, maar wat moet je nu eigenlijk écht doen? Ga voor jezelf na welke dingen echt belangrijk zijn en pas op dat je jezelf niet teveel oplegt. Die vriendin vindt het echt niet erg als je de koffiedate een keer verplaatst. Als ze dat wel vindt, is ze toch geen echte vriendin.

Schorpioen
In het tijdperk van Instagram, Snapchat en Facebook kun je soms opgeslokt raken door alle mooie beelden die je ziet. Je kunt je ineens druk maken waarom je haar niet zo dik is en waarom jij niet op een boot bij Cannes ligt. Het is goed om deze maand stil te staan bij de dingen die er echt toe doen. Back to basics! Ga naar het park, bos of strand en voel de rust. Geniet van de kleine, mooie dingen!

Tweelingen
Hoe graag je iets ook wil, soms is het gewoon niet voorbestemd. Het is zonde om ergens veel energie in te steken, terwijl je diep van binnen wel weet dat het niet meant to be is. Loslaten is het sleutelwoord. Er komt echt wel weer iets anders op jouw pad! Iets wat veel beter bij jou past.

Kreeft
Je hebt behoorlijk veel hooi op je vork genomen het afgelopen jaar en dat merk je nu wel. Je merkt dat je sneller moe en gestrest bent. Nog even doorbijten, het einde van het schooljaar is in zicht!
Houd je doel voor ogen, onthoud waar je het allemaal voor doet. Je bent een harde werker, dus dat moet lukken! Probeer op je rustmomenten wel écht je rust te pakken en niet onbewust nog bezig te zijn met jouw to do list. Rust is minstens zo belangrijk!

Leeuw
Je voelt je deze maand opgejaagd. Dat komt doordat er dingen veranderen en je bang bent dat je in de steek gelaten wordt. Zorg dat je niet in de slachtoffer rol gaat hangen. Niemand is verantwoordelijk voor jouw leven, behalve jij zelf. Probeer je in een ander te verplaatsen. Wat zou jij in zijn of haar situatie doen? Misschien snap je dan beter waarom de ander bepaalde beslissingen maakt. Dat heeft niet altijd (in negatieve zin) met jou te maken! Probeer veranderingen niet als bedreiging te zien, maar als kans.

Weegschaal
Als je jou in één woord moet beschrijven deze maand: tranquilo. Je doet alles rustig aan. Misschien komt het door de warmere temperaturen of dat de vakantie in zicht is, maar jij hebt alleen maar zin om in het park te liggen. Pas op dat je de boel niet laat versloffen, maar anders adviseren we: doe lekker rustig aan! Niks mis met een kleine siësta.

Stier
Dit kan weleens een maand met een unieke kans worden. Het zou zomaar kunnen dat er een mooie aanbieding voorbij komt. Het is alleen de vraag wat jij ermee doet. Bedenk voor jezelf wat je écht wil, voordat je beïnvloed wordt door anderen en je laat leiden door hun wensen. Nu is het tijd om aan jezelf te denken. Wat is goed voor jou en jouw ontwikkeling? Probeer je niet schuldig te voelen over een beslissing, anderen zouden precies hetzelfde doen in jouw plaats.

Maagd 
De zomer geeft jou vlinders in je buik. Je betrapt jezelf erop dat je wegdroomt terwijl je je eigenlijk moet focussen. Misschien kun je nog een stapje verder doen: wat als die dagdroom werkelijkheid wordt? Is het überhaupt realistisch en hoe kan je dat doel behalen? Dagdromen kan heel goed zijn om erachter te komen wat je echt wilt. Beperk het niet tot dromen, doe het ook!

Vissen
Jij kunt behoorlijk twijfelen. Soms zo erg dat je er zelf gek van wordt. Maar nu is het tijd om een knoop door te hakken. Ga op je gevoel af. Stop met twijfelen en ga ervoor! Ja, een beslissing nemen is eng, dat komt doordat je niet weet hoe het uitpakt. Maar je kunt de toekomst nu eenmaal niet voorspellen! Bovendien: wat als het wél goed uitpakt? Daar had je toch nooit van durven dromen!

Waterman
Je bent een über perfectionist en hebt daarom graag de zaken op orde. Maar soms lukt dat gewoon even niet. Hoe moeilijk je dat ook vindt. Probeer jezelf er niet te veel over op te winden. Het zal zich vanzelf oplossen. Spaar in plaats daarvan je energie en geniet van de leuke dingen die je doet. Er staat namelijk genoegs leuk op de planning!

Steenbok
Soms kan je zo in je hoofd zitten, dat je leven als één grote chaos voelt. Maar deze maand niet. Je ziet alles door een heldere bril. Je weet wat je wil, je weet wat je kan. Dat komt ook door de zomer. De zomer geeft je meer vrijheid en je komt tot rust door meer buiten te zijn. Maak gebruik van deze heldere blik! Nu is je kans om dingen te ondernemen die je echt wil doen.

Boogschutter
Je hebt de afgelopen maanden flink geploeterd. Je hebt je zo hard ingezet, als een trein die maar door raast. Deze maand is er eindelijk ruimte voor wat ontspanning. Je ziet in dat het leven niet alleen bestaat uit werken en doorgaan. Dat werpt zijn vruchten af, want er zal een goede ontwikkeling plaatsvinden op het gebied van werk of school. Mensen zien in hoe hard je hebt gewerkt en dat verdient zich terug!

Lees ook: dit zegt jouw sterrenbeeld over je persoonlijkheid

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: pixabay