Fashion

Reisverslag Kiki, Karen en Kirsty dag #4

Hi Girlscene lezeressen! De komende weken zullen wij, fotografes Kiki & Karen en styliste Kirsty, jullie verslag doen van een super leuke fototrip die we afgelopen week gemaakt hebben! Samen met twee modellen en een visagiste zijn we in een volgepropte auto afgereisd naar het “altijd zonnige” Frankrijk.

Een aantal weken lang plaatsen we hier op Girlscene een fotoverslag met onder andere backstage beelden van onze reis met als afsluiter het eindresultaat van de verschillende shoots! Deze meiden heb je een tijdje geleden voorbij zien komen met het artikel ‘Even voorstellen‘ en hun eerste, tweede en derde verslag. Ze beloofden verslagjes te maken van hun reis naar Frankrijk met twee modellen en een visagiste. Dit is hun vierde verslag, kijk je mee?

http://www.karenvanduijvenbode.nl/france

Lieve girlscene lezeressen,
Jullie hebben ons een paar weekjes moeten missen, maar vandaag krijgen jullie dan eindelijk resultaat te zien!

De laatste shootdag was aangebroken op dag vier van onze fototrip. We waren heel vroeg opgestaan omdat onze busy visagiste Joyce weer snel terug moest naar Amsterdam om weer in het vliegtuig te stappen. Ze moest namelijk werken als stewardess, busy busy! Rond zeven uur zaten Kiki Karen & Kirsty aan het ontbijt en Suzanne & Pia in de make up.

reisverslag

Op het programma stond een ietwat ‘gevaarlijke’ shoot. De modellen moesten namelijk liggen op de drukke wegen middenin Aubenton. Karen moest opletten of er geen verkeer aankwam terwijl Kiki & Pia op de weg lagen. We hadden het hele dorp op z’n kop gezet met onze gevaarlijke acties. De dorpsbewoners vonden het minder leuk dan dat wij het vonden. Ze dreigden zelfs de politie te bellen als we niet van de weg afgingen.

reisverslag

Het kledingthema van de shoot was eveningwear. Kirsty had de auto helemaal volgeladen met mooie lange jurken en veel accessoires. Ze deed de styling vanuit de auto en de modellen kleedden zich om in kleine steegjes terwijl een oud mannetje stiekem zat mee te gluren. Die had de dag van z’n leven!

reisverslag

Na vier lange shootdagen was het tijd om onszelf een beetje te verwennen. Het zonnetje liet zich eindelijk weer zien en dat vonden wij een mooie reden om heerlijk in de gigantische tuin te gaan relaxen. Met een picknick sloten we de drukke dagen goed af. We deden zelfs nog een klein dutje!

reisverslag

Er stond nog een minishoot voor Karen op de planning aan het einde van de dag. De zonsondergang konden we helaas niet goed zien, dus die maakten we na met een simpele bouwlamp. 

reisverslag

In de schemering bouwden we een kampvuur met waxinelichtjes eromheen om de aller allerlaatste foto te maken. Als een soort van heksenkring huppelden we om het kampvuur heen. Alles voor een goede foto!

reisverslag

Om jullie niet nog langer in spanning te houden is hier alvast het eindresultaat van Karen’s shoots:

reisverslag
Klik hier om de hele serie te bekijken!

Wat vonden jullie van onze reisverslagen?

Door: Kiki, Karen & Kirsty

Must reads 👀