Fashion

El-eventh Ellen

Deze week de modeblog van: Ellen! "Hoi! Mijn naam is Ellen, ben 17 jaar en zit op het gymnasium. Ik volgde al heel lang allerlei blogs, maar had nooit de moeite genomen om een eigen blog te beginnen. Na heel veel gepush van mijn vrienden heb ik uiteindelijk besloten om het toch te doen en ik ben ontzettend blij dat ik het gedaan heb! Ik vind het namelijk super leuk en ik kan er al mijn creativiteit in kwijt."

11th ellen

Beschrijf je kledingstijl
Ik heb geen kledingstijl die je in een hokje kan plaatsen. Ik hou van enkellaarsjes, witte blouses, leer, jasjes, statement kettingen (maar ook van hele kleine subtiele kettinkjes), shorts en gebreide truien/vesten. Niet te veel poespas, gewoon simpel.

11th ellen

Wat is het belangrijkste kledingstuk dat in je kast hangt?
Dit vind ik altijd een hele moeilijke vraag, het verandert namelijk zo vaak. Op dit moment is het denk ik mijn zwarte Levi spijkerbroek, die zit zooo fijn. Ook ben ik dol op mijn leren jasjes en mijn witte oversized blouse van Bruuns Bazaar.

11th ellen

Wat is je laatste aankoop?
Mijn laatste aankoop is een prachtig legerkleurig leren jasje van Arma.

Hoe groot is je kast? En hoe ziet hij eruit?
Mijn kast is niet super groot, maar dat hoeft ook niet. Zodra ik iets namelijk niet meer draag, gaat het meteen weg. Zo blijft mijn kast opgeruimd en netjes en kan ik alles goed vinden 🙂

11th ellen

Wat staat er op dit moment op je wishlist?
Ik wil heel graag het zwarte keramiek horloge van Michael Kors, helaas heb ik deze nog in geen enkele winkel gezien… Verder zijn grof gebreide truien ook zeer welkom!

11th ellen

Welke kleuren draag je het liefst?
Misschien heel saai, maar zwart, wit en grijs is standaard te vinden in mijn outfit. Simplicity is the ultimate sophistication.

11th ellen

Waar shop je het meest? En waarom daar?
Ik shop het meest bij Zara, COS, H&M (vooral de H&M trend collectie), Maison Scotch, Mango en vintage winkels. Verder neem ik graag een kijkje bij Topshop, Acne, net-a-porter (helaas ver boven mijn budget, maar kijken kan geen kwaad), Zadig & Voltaire, Doortje Vintage, Mayke en de 9 straatjes.

11th ellen

Wie is je favoriete designer?
Isabel Marant en Alexander Wang zijn mijn favorieten, maar niet die van m’n portemonnee. Dus ik moet het doen met look a likes. 🙂

Heb je een mode icoon?
Sabrina van Afterdrk, Lizzy vd Ligt, Elin Kling van STYLE BY KLING en Cindy van COTTDS. Ook hou ik van de stijl van Solange Knowles en Erin Wasson.

11th ellen

Wanneer heeft iemand volgens jou stijl?
Je hebt het of je hebt het niet. Ik heb er niet echt richtlijnen voor… Je moet aantrekken waar je je goed bij voelt en wat je zelf leuk vindt. Als je iets aantrekt alleen omdat je het in de Vogue zag en het dus wel ”leuk” moet zijn, dan vind ik dat je geen (eigen) stijl hebt.

11th ellen

Waar haal jij inspiratie voor outfits vandaan?
Vooral van internet: blogs, lookbook, Tumblr, Pinterest etc., maar ook raak ik vaak geïnspireerd ‘op straat’.

11th ellen

11th ellen

Wat vind jij van de stijl van Laura?

Door: Jitske