Fashion

Girlscene blikt terug: 2012!

Het nieuwe jaar staat weer voor de deur… Waarom komen we op dagen als vandaag altijd tot de conclusie dat het jaar voorbij gevlogen is? We blikken terug op alle leuke, maar ook minder leuke gebeurtenissen. Zucht, wij staan alweer klaar voor het nieuwe jaar, mét goede voornemens! Maar wat zijn nou Girlscene’s hoogtepunten van 2012?

evni annemerel
Evi & Annemerel op de AFW!

Amsterdam Fashion Week!
2012 begon dit jaar goed met de Amsterdam Fashion Week voor de deur. Het nieuwe jaar werd met de mooiste mode ingeluid en Annemerel ging samen met stagiaire Evi op pad.

miss piggy
Ken je Miss Piggy nog? Ze bracht begin dit jaar een bezoekje aan Girlscene!

Stagiaire Evi neemt afscheid
Vervolgens was het helaas tijd voor Evi om afscheid te nemen van Girlscene. Na een half jaar een geweldige stage te hebben gehad ruimde ze haar bureau op en ging ze weer haar eigen weg. Ze had hartstikke veel meegemaakt en beschreef nog alles voor de laatste keer in haar afscheidsartikel.

evi
Evi ging niet weg bij Girlscene voordat ze alles aan Annick had uitgelegd. Hello nieuwe stagiaire!

Het terugbrengen van de oude rubrieken
Girlscene is al jaren een van de grootse meiden websites van Nederland en heeft al een aantal grote veranderingen meegemaakt. Om het oude gevoel terug te krijgen besloten we om een aantal leuke rubrieken terug te brengen op Girlscene en kunnen jullie vanaf nu weer genieten van ‘Show je kamer’ en een wekelijkse ‘Je bent niet de enige die..’!

marjolein
Vaarwel lieve Lein, enjoy the big city!

Marjolein neemt afscheid
Na een geweldige tijd bij Girlscene nam redactrice Marjolein helaas afscheid. Ze vertrok naar The Big Apple New York om daar een kijkje te nemen bij een groot Amerikaans magazine! Ze beleefde haar eigen The Devil Wears Prada momentje (nou, gelukkig niet zo heftig!) en leefde voor drie maanden in het hartje van deze stad!

danique

danique
Welkom terug Danique!

Nieuwe hoofdredactrice Danique!
‘There is a new girl in town!’ Zo sloot Marjolein haar afscheidsartikel af. Danique is back en klaar om Girlscene over te nemen. Na een geweldige stage besloot ze terug te komen en nam Girlscene onder haar hoede. Na Monique en Marjolein is hier… Danique!

girlscene

agenda
Hoe vond jij de Girlscene agenda van dit jaar?

De Girlscene agenda!
Eindelijk! Na maanden gewerkt te hebben aan de nieuwe Girlscene agenda, was hij eindelijk daar! En wat was hij roze. Met veel liefde presenteerden wij de allerleukstetofstemooiste Girlscene schoolagenda. Pssssst, de nieuwe is alweer in de maak en wordt leuker dan ooit! Vooral voor de crea bea’s onder ons…

agenda

agenda
Het enige ‘nadeel’: al deze agenda’s moesten natuurlijk op de post! Plus natuurlijk nog alle winacties, bedankjes, etc. Wat een hoop post!

Stagiaire Annick!
Evi zat natuurlijk niet altijd alleen op de redactie samen met het vaste team van Annemerel & Marjolein/ Danique). Stagiaire Annick schoot haar te hulp en begon dit jaar met haar stage bij Girlscene. Na 20 mooie weken nam ze helaas ook weer afscheid. We hope to see you again!

annick
Annick moest natuurlijk op haar beurt weer al haar kennis doorgeven aan Eline.

Annick’s reis naar Düsseldorf voor C&A
Als stagiaire moet je ontzettend hard werken bij Girlscene, maar af en toe is het dan ook extra genieten. Zo mocht stagiaire Annick mee naar Düsseldorf om de nieuwe collectie van de C&A te bekijken! Wat ontzettend gaaf was dat. Hier lees je nog voor de laatste keer haar verslag.

primark
Lekker reisje naar Berlijn met alle meiden. Wat een fashionable foto 😉

Danique naar Berlijn voor Primark
Berlijn, Berlijn… Zoals eerder gezegd een van de grootse modesteden van het moment. Helemaal fan van Primark werd Danique opgebeld of ze een reisje naar deze stad wilde maken om de nieuwe collectie van Primark te zien. Daar zei ze natuurlijk geen nee tegen!

she
Onze brainfuel komt natuurlijk niet zomaar aanwaaien. Nee, onze inspiratie & concentratie boost komt door deze blikjes!

Nieuwe Girlscene’s forum!
Jaaaaaa! Het nieuwe Girlscene forum was er eindelijk! Midden in 2012 werd dit mooie en verbeterde forum gelanceerd en wat waren we toch trots. Lekker roze!

nike bootcam

nike
Yes, we did it! Nike Bootcamp is een feit.

Nike Bootcamp!
Zoals jullie weten zijn wij hier ontzettend sportief op de redactie. We lopen bijna allemaal hard en een samenwerking met Nike was dus helemaal op zijn plaats. Annemerel ging samen met een hoop meiden flink aan de slag en ze spoorden elkaar allemaal aan om nog een rondje extra te lopen. Uiteindelijk hadden we voor al die lezeressen de Nike Bootcamp op een snikhete dag in augustus.

behinds
Natuurlijk is er af en toe ook tijd voor een gezellig hapje om weer bij te kletsen met alle (ex)stagiaires en redactrices!

Annemerel’s trip to Paris!
Oui, oui! We weten allemaal dat Annemerel helemaal verliefd is op ‘haar’ Parijs. Ieder jaar komt ze er wel twee keer, confession! Speciaal voor jullie hield ze een dagboek bij en deelde ze haar hotspots.

lola
Ken je onze kantoorvriendin al? Lola! Lekker knuffelen met stagiaire Jitske.

Nieuwe aanwinst: Bakblogger Eva
Eindelijk hadden we haar gevonden, bakblogger Eva! Ze bakte de heerlijkste recepten en maakte voor ons de foto’s en beschreef de stappen zodat wij ook de keuken in konden. Helaas was het maar voor korte duur en schreef ze uiteindelijk maar een paar artikelen. Helaas, maar gelukkig kunnen we hier nog steeds van genieten!

eline
Ciao for now, Eline!

Vaarwel Stagiare Eline!
Na Evi en Annick was daar Eline! Deze meid stond stevig in haar schoenen en knalde Girlscene in. Helaas is het ‘nadeel’ voor deze stagiaires dat het altijd maar voor een korte duur is. Na drie maanden was het dus alweer tijd om van haar afscheid te nemen. Ze schreef zelf al: ‘Ciao for now!’. Die zien we dus vanzelf wel weer terug 😉

new york

lady gaga ball
Danique in New York!

Danique’s trip naar New York & het Lady Gaga Ball
‘OMG!’ is wat Jitske en Eline hoorde toen Danique de telefoon ophing. ‘IK MAG NAAR NEW YORK!’ Danique werd blij gemaakt met een geweldige perstrip naar New York en ontmoette Lady Gaga waar ze haar Fame Parfum lanceerde. Hier lees je alles over haar avontuur in New York & het Lady Gaga Ball!

Nieuwe aanwinst: Annemiek
Hallo Annemiek! Deze beautybabe stelde zich in september aan ons voor om voorlopig allerlei leuke artikelen te schrijven over beauty en make-up. Ze leverde allerlei leuke en handige ‘How-to filmpjes’ aan waar ze haar beautyrituelen helemaal uitlegt.

daniqiue
Danique op de foto met de Eiffeltoren!

Danique’s trip naar Parijs
We love Travelbird! Danique werd door deze reisorganisatie uitgenodigd om Parijs eens goed te leren kennen. Ze ging samen met Girlscene oprichtster Monique en Claartje van Vrouwen.nl op pad. Benieuwd hoe ze het heeft gehad? Haar verslag lees je hier!

fred van leer

frd van leer

fred van leer
Fred van Leer is ook nog op kantoor geweest voor de make-over die georganiseerd was door Invito!

pixum
Later maakte Jitske speciaal voor Emma dit kussentje! Emma is namelijk helemaal fan van Fred van Leer.

Vaarwel The Start Of Something New, Hello Grenzeloos Verliefd!
Met al onze rubrieken is het soms tijd om afscheid te nemen van een oude en een nieuwe te lanceren. Helaas namen we zo afscheid van The Start Of Something New, maar zeiden we hallo tegen Grenzeloos Verliefd!

annemerel

Annemerel rent marathon!
Hardloopfanaat Annemerel rende dit jaar de marathon! Helemaal trots natuurlijk, want haar grote doel is bereikt. 40 kilometer lang rende ze samen met Claartje (van Vrouwen.nl) de Amsterdamse marathon. Ze slaagde er zelfs in het binnen 4 uur te doen! Wij zijn trots op onze sporty spice!

jitske en emma
Emma & Jitske maakten samen een cupcake bouquet!

Girls issues!
Trouble in paradise? Girlscene weet raad! Deze nieuwe rubriek werd gelanceerd om al jullie vragen te beantwoorden. Van gezond snoepen tot gespierde kuiten, wij geven tips!

emas

emas
Emma, Tessa & Birgit in Frankfurt.

Emma to the EMA’s!
Onze gossip babe en nieuwe stagiaire Emma kon haar enthousiasme niet meer inhouden toen ze hoorde dat ze naar Frankfurt ging om de EMA’s bij te wonen! Samen met winnaressen Tessa en Birgit beleefde ze de avond van het jaar!

tov
Annemerel mocht haar eigen TOV tas maken!

beta girlscene
Het nieuwe design ging live!

Nieuwe Girlscene website!
Ein-de-lijk was het zover! Girlscene werd volledig vernieuwd! Met het mooie en verbeterde jasje scheen Girlscene als nooit tevoren. ‘Wat is ze moooooooooi!’ Hebben Annemerel, Danique, Emma en Jitske wekenlang geroepen. Trots!

danique
Danique bezoekt heel het jaar door leuke persevents, smileeee 🙂

Allerlei persdagen!
Girlscene wordt door veel merken uitgenodigd om alvast even een kijkje te nemen in de nieuwe collectie. Girlscene’s Danique schreef hier een artikel over!

emma
Vaarwel Jitske & Hello Emma!

Jitske’s trip to Thailand!
Ook voor Jitske was het helaas weer tijd om afscheid te nemen van de meeste geweldige stage ooit… Met pijn in haar hart nam ze afscheid van Danique, Annemerel en Emma. 20 weken een mooie stage gehad, maar het was tijd om aan een nieuw avontuur te beginnen, namelijk Thailand! Gelukkig houdt ze speciaal voor Girlscene nog een blog bij 🙂

Stagiare Janet
De plek van Jitske moest natuurlijk ‘vervangen’ en ze droeg haar taken over aan Janet. Deze dame maakte nog net de laatste maand van het jaar mee!

winter
Vind jij het ook niet dat Amsterdam er in de winter veel mooier uitziet?

Girlscene viert kerst!
Na een geweldig kerstfeest met een hoop kerstartikelen vierde Girlscene samen met al haar lezeressen een gezellig kerstfeest. Hier lees je nog even snel alle kerstartikelen terug!

oud en nieuw

Nu staat het nieuwe jaar weer voor de deur en hebben we nog maar een ding te zeggen: We wensen jullie een super fijn en gezellig nieuwjaar! Hopelijk heeft Girlscene samen met jullie een spetterend 2013!

Heb jij ook bepaalde gebeurtenissen waar jij met een goed gevoel naar terug kijkt?

Door: Jitske

Must reads 👀