Fashion

Trends op blogs: Buitenaards

Tijdens modeshows showen modellen de mooiste kleding en accessoires. Het kan alleen nog best moeilijk zijn om te bedenken hoe je die in real life tot een outfit combineert. Daarom laten wij je zien hoe modebloggers de trends van de catwalk vertalen naar de straat. Met nu als trend: buitenaards.

Aliens, sterrenstelsels en ruimteschepen: Ontwerpers lieten zich deze herfst en winter massaal inspireren door het buitenaardse. De shows van onder andere Chanel, Jeremy Scott, Balenciaga en Mugler stonden er bol van. Hoe maak je zo’n trend draagbaar? Deze modebloggers doen het je voor!

balenciaga

chanel

jeremy scott

muglerEn dan nu de bloggers:

Andy van Style Scrapbook mixt een trui met galaxy-print, een rok voorzien van zwarte stukken plastic en enkellaarsjes met zilveren neus samen tot een spacy outfit.

andy

andy

Angelicka van Modette draagt schoenen met metallic details, voor een elegante maar stoere look.

angelika

Angelicka gaat bij deze outfit een stapje futuristischer door een space-trui te combineren met een opvallende metallic paillettenrok en een edgy zonnebril.

angelika

angelika

Daniela van Nany’s Klozet gaat voor über-girly door haar galaxy legging te combineren met Jeffrey Campbell hakken en een lila top.

daniela

daniela

Wat vind jij van deze trend? Ben je fan of sla je het liever over?

Bron beeld: Style.com, Nyheter24.se, Stylescrapbook & Nanysklozet.com

Door Melissa