Lifestyle

Show je kamer: Evie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Evie.

In februari woonde ik een jaar in dit studentenhuis. Afgezien het enkele glas (waardoor ik de gesprekken van de mensen die over de stoep lopen wel moét afluisteren) ben ik nog steeds super tevreden en zit ik hier hartstikke fijn.
Ik deel de keuken, badkamer en toiletten met mijn vijf huisgenoten. Ik heb geprobeerd de stijl van mijn inrichting zo af te stellen dat het één geheel vormt zonder dat het te perfect of zelfs saai wordt. Ik houd van het spelen met verschillende stijlen en structuren. Zoals je aan de foto’s waarschijnlijk al kunt zien ben ik erg thuis in de vintage- en retrostijl wat betreft inrichten. Verder houd ik van warme kleuren en vooral veel licht. 

Mijn bed is mijn favoriete plek in mijn kamer!

Het grote voordeel aan op kamers wonen vind ik de vrijheid. Ik houd van mijn ouders maar eerlijk gezegd voelt mijn kamer meer als thuis. Dat komt ook door alle tijd en energie die ik in het inrichten heb gestoken!

Bekijk hier ook de kamer van Inès.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. “Show je kamer” naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Evie?