Lifestyle

Horoscoop: maart 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand maart jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Aan aandacht geen gebrek deze maand! Je staat aardig in de belangstelling en dat merk je aan alles. Je bent een mannenmagneet! De aandacht geeft je zelfvertrouwen een boost. Maar jouw aantrekkingskracht heeft ook nadelen. Je kan te maken krijgen met iemand die jaloers is. Een vriendin die ziet dat je in de smaak valt of een (ex) vriend die het allemaal niet zo leuk vindt. Probeer je er niet te veel van aan te trekken, maar pas op dat de situatie niet uit de hand loopt.

Schorpioen
Een drukke agenda zorgt ervoor dat je je moe en gejaagd voelt. Hoe leuke dingen je ook hebt gepland, zonder de nodige rust kun je er niet van genieten. Op anderen kom je ook een beetje afwezig over. Las een aantal rustmomenten voor jezelf in, ook als dat betekent dat je er een paar dingen voor moet laten schieten. Ook jij hebt recht op rust. Je hebt er veel meer aan als je je goed en uitgerust voelt. 

Tweelingen
Je weet goed wat je wilt. Niemand kan jou iets vertellen, je hebt het allemaal allang bedacht. Maar soms kan het juist heel goed zijn om eens de mening van een ander te horen. Het kan je horizon verbreden en je op andere ideeën brengen. Stel je deze maand open op naar anderen. Je weet maar nooit wat het je zal brengen. Op liefdesgebied mag je de stoute schoenen weleens aantrekken. Vraag die jongen gewoon op date en stel die moeilijke vraag gewoon aan jouw scharrel. Als het niet oplevert wat je wilt, dan heb je het tenminste wel geprobeerd.

Kreeft
Je mag best weten dat mensen flink met jou boffen! Je staat altijd klaar voor de mensen om wie je geeft. Jij ziet dat als vanzelfsprekend, maar dat is het niet! Zorg er deze maand voor dat je op waarde geschat wordt. Neem niet genoegen met minder. Stel je niet te passief op en spreek jouw wensen uit. Het is niet nodig om je voor anderen weg te cijferen. De volgende keer als iemand vraagt naar welke film je wilt, geef dan aan wat jouw voorkeur is. Dat mag iedereen best weten!

Leeuw
Deze maand zal in het teken staan van innerlijke rust. Een stresskip zoals jij voelt zich niet snel ontspannen, maar je voelt je meer zen dan ooit. Je merkt dat je je minder drukt maakt om dingen. Dat is fijn! Houd dit gevoel vast. Het is nergens voor nodig om zo snel te stressen. Als je toch al zo goed bezig bent, werk dan ook aan je onzekerheid. Je bent vaak bang om buiten de boot te vallen, terwijl dat helemaal niet het geval is. Qua vriendschap zal iemand jouw steun goed kunnen gebruiken deze maand.

Weegschaal
Zit je niet zo lekker in je vel? Sporten doet wonderen. Het is misschien niet jouw hobby om te zweten in de sportschool, maar het geeft je daarna wel veel voldoening. Ook mag je iets meer bezig zijn met de toekomst. Misschien is het goed om te solliciteren voor een nieuwe (bij)baan, kun je kijken naar de mogelijkheden om een tijdje in het buitenland te spenderen of misschien kun je jouw aankomende zomervakantie al boeken. Je hebt er in ieder geval behoefte aan om zaken meer op een rijtje te krijgen en nuttig bezig te zijn. Probeer ook naar deze behoefte te handelen!

Stier
Deze maand staat voor jou vooral in het teken van school/werk. Je bent goed bezig en dat merk je aan alles. Je bent een harde werker en dat wordt nu beloond. Als Stier vind je het moeilijk om kansen aan te grijpen, maar dat heb je toch gedaan en daar mag je best trots op zijn! Pas wel op dat je niet overwerkt raakt. Er moet ook nog genoeg tijd zijn voor leuke dingen. Spendeer meer tijd met familie, dat zal je goed doen. Op liefdesgebied denk je misschien dat het allemaal niet goedkomt, maar Cupido is heel andere dingen van plan…

Maagd 
Pas deze maand goed op je portemonnee. Je bankrekening raakt veel sneller leeg dan je denkt. Misschien maar een tijdje geen coffee to go’s en wellicht kun je gaan wandelen in plaats van winkelen? Verspil geen tijd aan mensen die het niet waard zijn. Andere mensen horen jou aan te moedigen en te steunen, als ze alleen maar stress opleveren dan kun je ze beter uit je leven bannen. Hoe moeilijk dat misschien ook is.

Vissen
Je lang getwijfeld over een grote beslissing, maar je bent er eindelijk uit. Je hebt een grote knoop doorgehakt. En wat voelt dat goed! Er valt een grote last van je schouders af. Je kunt eindelijk wat meer genieten van alle dingen. Doordat je deze grote beslissing hebt genomen, openen er ook nieuwe deuren. Er belooft een spannende tijd aan te komen, maar dat is goed! Probeer je niet te druk te maken over de toekomst, het zal zich allemaal vanzelf uitwijzen. 

Waterman
Jij onderschat de waarde van alleen zijn weleens. Het liefst ben je constant omringd met mensen en je stelt je soms afhankelijk op tegenover iemand in je omgeving. Alleen zijn vind je moeilijk. Maar het is juist goed om af en toe iets voor jezelf te doen. Zo kom je erachter wie je bent en wat je wilt. Probeer deze maand iets meer tijd alleen te spenderen. Lees een tijdschrift, haal buiten een frisse neus, schrijf in je dagboek… En geniet van deze alone time!

Steenbok
Er hangt een soort spanning in jouw omgeving. Er zijn dingen niet uitgesproken en daarom is er een rare sfeer. In plaats van je kop in het zand te steken, kun je beter direct met de situatie dealen. Spreek jouw frustraties en angsten uit, maar geef de ander ook de ruimte om hetzelfde te doen. Het is misschien eng, maar face your fears! Uiteindelijk zal het je veel rust brengen omdat je meer duidelijkheid hebt. 

Boogschutter
Je bent in een goed humeur en hebt zin om leuke dingen te doen. Het liefst zet jij flink de bloemetjes buiten, maar er moet ook gewerkt worden. Probeer balans te vinden in werk en plezier. Je hoeft natuurlijk geen werkpaard te worden, maar het is ook belangrijk om je beste beentje voor te zetten. Ook mag je iets meer tijd besteden aan je lichaam. Maak gezonde keuzes en verwissel de bank wat vaker voor de sportschool. 

Wat is jouw sterrenbeeld?