Fashion

Boutiques.com

Als je grote modeblogs zoals Karla’s Closet en Sea of Shoes regelmatig bezoekt, heb je misschien al van Boutiques.com gehoord. Deze site is net een paar weken online en hemels voor iedere fashionista!

Boutiques.com draait om allerlei kledingboetiekjes: er zijn accounts van modebloggers, celebrities, designers en winkels, maar ook van modepopjes zoals jij en ik. In deze boutiques kan je de kleding en accessoires van de persoon achter de boutique zien. Klik je bijvoorbeeld op Mary-Kate Olsen, dan kom je in haar boutique terecht, en zie je wat haar stijl is en wat er op haar wishlist staat. Klik je op ‘Trend’ en vervolgens op ‘Sheer & Lace’, dan zie je wat de trend inhoudt en wie de trend volgt.

girlscene boutique

trends boutique

boutiques

Als je je eigen boutique aanmaakt krijg je eerst een aardige vragenlijst voor je kiezen: Vind je v-halzen of ronde halzen leuker? Liever een korte of een lange rok? Rood of blauw? Van de antwoorden die je geeft maakt Boutiques.com een selectie van kledingstukken die bij jouw stijl passen. Vervolgens kies je de items die je het leukste vindt en klik je op save. Et voilà! Ze staan in je boutique. Maar je kunt natuurlijk nog veel meer items in je boutique plaatsen, bijvoorbeeld een mooie rok die je in de boutique van Oscar de la Renta of bij ModCloth vindt.

Naast items in je boutique plaatsen kan je ook boutiques van andere volgen en je mening geven over boutiques en kledingstukken die er in staan.

Benieuwd geworden? Surf dan naar www.boutiques.com!

Ga jij een boetiekje aanmaken?

Door Melissa Sluyter