Lifestyle

Horoscoop: januari 2016

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand januari jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Jij ziet 2016 echt als een schone lei. Je wilt het nieuwe jaar fris beginnen en bent toe aan een nieuwe start. Het is de bedoeling dat je niet meer zoveel aan het verleden denkt, maar dat is niet zo makkelijk als je verwacht. Neem deze maand bewust afscheid van het afgelopen jaar. Breek met mensen die je alleen maar negativiteit brengen en doe alleen maar dingen waar je blij van wordt. Zo komen positieve dingen vanzelf op je af. 2016, here you come!

Schorpioen
Jij hebt het nieuwe jaar goed ingeluid – wat betekent dat je dit nu waarschijnlijk met een lichte kater leest ;-). Dit is een goede voorbode van de rest van de maand. Je voelt je goed en zit lekker in je vel. Hierdoor trek je nieuwe kansen aan. Let er wel op dat je geen overhaaste beslissingen neemt. Zet alles goed op een rijtje en praat er met mensen over. Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat het waarschijnlijk ook.

Tweelingen
Je bent soms een beetje all over the place. Je weet niet altijd goed wat je wilt en hierdoor kun je een beetje chaotisch zijn. Deze maand zul je meer inzicht krijgen in een situatie en hierdoor weet je beter wat je wilt. Dit is het moment om jouw grenzen aan te geven. Je mag best wat meer ‘nee’ zeggen. Wees niet bang dat je anderen tegen het hoofd stoot met jouw keuzes, mensen die het waard zijn zullen inzien dat het goed is dat je meer uit je schulp kruipt.

Kreeft 
Je hebt veel beslissingen om te maken, Kreeft. Je moet knopen doorhakken wat betreft werk, school of liefde. Dat is geen makkelijke opgave, maar iemand die je vertrouwt kan je erbij helpen. Luister goed naar deze persoon, hij of zij geeft goed advies. Vertrouw op je gevoel, maar laat je niet tegenhouden door angst. Een vriend of vriendin zou jou weleens hard nodig kunnen hebben, zorg dat je Ben & Jerry’s ijs klaar hebt staan.

Leeuw
Niet alleen 2015 is achter de rug, de feestdagen zijn ook klaar. En dat vind jij best wel een beetje jammer. Nu is januari aangebroken, een koude (daar houdt een Leeuw niet van!) maand waarin niet per se veel gebeurt. Je zou weleens in een dipje terecht kunnen komen, maar zo ver hoef je het niet te laten komen. De feestdagen zijn misschien voorbij, maar dit betekent toch niet dat je bij de pakken neer hoeft te zitten? Trek je glitterjurkje weer aan tijdens een avondje stappen, organiseer een etentje met vriendinnen of sla aan het daten. Maak van januari ook een feestmaand!

Weegschaal
Je bent een harde werker en geeft niet zomaar op. Je bent perfectionistisch, maar hierdoor voel je je ook vaak verplicht. Het kan enorm vermoeiend zijn om het gevoel te hebben om aan allerlei verwachtingen te moeten voldoen. Probeer januari als een nieuwe start te zien, Weegschaal. Laat dit jaar in het teken van JOU staan. Probeer die verwachtingen los te laten en ga na wat jou gelukkig maakt. Dit is het moment om jouw leven om te gooien!

Stier
Het zou weleens een romantische maand kunnen worden! Als single Stier krijg je veel aandacht en zou je weleens iemand tegen kunnen komen waar jouw hoofd van op hol slaat. En dat gebeurt niet snel bij een Stier! Ben je bezet? Dan kun je rekenen op een maand vol passie. Doe iets leuks met je lover en geniet van elkaar. Op werk/schoolgebied kan er een verandering plaatsvinden. Denk aan jouw eigen toekomst en houd niet teveel rekening met anderen.

Maagd 
De eerste maand van 2016 zit vol met kleine geluksmomentjes voor jou, Maagd. Je zult ze alleen zelf moeten herkennen. Geluk zit in de kleine dingen, dus open je ogen hiervoor. Het leven is alleen een sleur als je zelf niet het geluk ziet. Ook zal er een uitdaging voorbijkomen die je weer op scherp stelt. Probeer niet in paniek te raken, maar ga de uitdaging aan om jezelf te ontwikkelen.

Vissen
Begin het nieuwe jaar met een positieve instelling. Ook al is alles niet even leuk in de wereld op dit moment. Het is goed om empatisch te zijn, maar niet alles hoeft op jouw schouders te rusten. Denk ook een beetje aan jezelf. Als je zin hebt om een avondje te Netflixen in plaats van de kroeg in te gaan met een vriendin, geef jezelf hier dan aan over. Als je doet waar je zin in hebt dan zal die goede mood vanzelf komen.

Waterman
Als Waterman ben je een echte pleaser. Nu het nieuwe jaar is aangebroken kun je proberen om af te rekenen met deze slechte gewoonte. Dit jaar mag je meer aan jezelf denken! Hier zul je op alle gebieden in je leven plezier van hebben. Op school/werk, in vriendschappen en zeker ook in de liefde. Een zelfstandige meid die weet wat ze wil is namelijk heel aantrekkelijk!

Steenbok 
December was een maand om te relaxen, nu is het tijd om weer aan de bak te gaan. Niet per se leuk, maar wel belangrijk. Maak een to do list en werk die af. Zorg dat je smartphone en Netflix ver bij jou uit de buurt zijn, want uitstellen wil je niet meer doen! Als je gefocust blijft dan maak je een heel mooie start. Gedrevenheid zal je namelijk verder brengen en mooie kansen opleveren!

Boogschutter
Januari komt in jouw geval een beetje traag op gang. Je zit een beetje in een sleur en kan je zelfs verveeld voelen. Waarschijnlijk komt dat doordat je niet blij bent met een situatie in je leven. Wees niet bang om de waarheid onder ogen te zien. Jezelf voor de gek houden zal je niet verder brengen. Als je een verandering nodig hebt in je leven, probeer dit dan ook in gang te zetten.

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: thinkstockphotos