Fashion

Jeans DIY van Victoria Beckham herself

Fashionqueen Victoria Beckham staat bekend om haar trendsettende kledingstijl. En dat is niet voor niets, aangezien ze er altijd tip top in orde uitziet. Van perfect gestyld haar tot de hipste outfits. Het mooiste is nog dat miss. Beckham echt alles kan hebben, tot het jaloerse aan toe!

Op Teenvogue.com verscheen laatst een DIY van Victoria Beckham herself, namelijk hoe je een stoere glitterjeans maakt.

Victoria’s kijk op de jeans: “De pasvorm van een jeans is heel erg belangrijk. Je wilt natuurlijk een jeans dat je lichaam goed doet en je pluspunten accentueert. Dus naast dat hij mooi moet zijn, moet hij ook praktisch zijn: comfortabel en beweegbaar. Ik vind het heerlijk als een jeans wat losser zit. Een jeans is meer dan alleen de stof, vooral de afwerking van een jeans maakt het spannend. Ik spendeer daarom veel tijd aan het testen van verschillende wassingen, het is duidelijk zichtbaar als een wassing met de hand is gemaakt of natuurlijk is ontstaan. Het is de kunst een wassing zo te maken, dat het lijkt alsof het natuurlijk ontstaan is.” Dat perfectionistische van Victoria komt goed in haar jeanslijn tot z’n recht, er worden steeds meer celebs in haar merk gespot.

Ben je benieuwd naar de DIY? Kijk dan hieronder hoe je een glitterbroek a la Victoria Beckham maakt…

Benodigdheden:

  • jeans
  • grijze verf
  • schuurpapier
  • grove, zilveren glitters
  • verfbak
  • fietsband

Stap 1: Pak het schuurpapier bij de hand en schuur daarmee in de vorm van een X over de knieën van de jeans.

Stap 2: Schenk de grijze verf in de verfbak en voeg de grove, zilveren glitters eraan toe.

Stap 3: Mix het geheel totdat je een grove glittertextuur krijgt.

Stap 4: Rij met de fietsband over de knieën van de jeans in de vorm van een X. Doe dit met de glittertextuur op de band geplakt, zodat het uiteindelijk op de jeans zit.

Het eindresultaat!

Bron: teenvogue.com

door Danique