Lifestyle

Horoscoop: november 2015

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand november jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Een brug die openstaat? Computers die niet meewerken? Knoei je voor de zoveelste keer koffie op je schone kleding? Het zijn dagelijkse dingen die mensen heel boos kunnen maken. Maar jij bent er deze maand tegenop gewassen. Je voelt je sterk, alsof je de hele wereld aankunt. Houd deze positieve vibe vast. Denk eens na over eventuele veranderingen in je leven. Als je aan iets nieuws wilt beginnen: nu is de tijd.

Schorpioen
Let deze maand op de portemonnee. Het is dan nog wel begin november, maar voor je het weet is het december (aka: de duurste maand van het jaar). En in december wil je echt niet blut zijn! Het is daarom goed om extra op de centen te letten zodat je in december kunt doen wat je wilt. Tja, je wilt dan wel de mooiste jurk op het gala hebben en je familie verrassen met de leukste cadeaus :-).

Tweelingen
Let deze maand op je gezondheid. Je kunt je een beetje moe en futloos voelen. Daarom is het des te belangrijker om goed voor jezelf te zorgen. Eet voldoende fruit en groenten, drink minimaal 1,5 liter water per dag en slaap minimaal 8 uur per nacht. Het zijn de basics, maar het schiet er vaker bij in dan je zou willen. Op liefdesgebied gaat het voor de wind. Als je een relatie hebt dan kun je veel passie verwachten, als single is het nu de tijd om flink op jacht te gaan.

Kreeft 
Je bent deze maand een beetje onrustig. Je wilt iets anders in je leven, maar je weet niet wat. Dat kan heel verwarrend zijn. Zet voor jezelf op een rijtje waar je blij van wordt en wat je nog zou willen bereiken. Koppel hier een aantal doelen aan. En voer ze daarna ook uit! Anders sta je nog steeds stil. Op werk/school gebied komt er een kans voorbij die je met beide handen aan moet grijpen.

Leeuw
Je hebt de afgelopen tijd flink wat successen geboekt. Je hoopt dat andere mensen je hiervoor zullen belonen. Maar niet iedereen zal zo reageren als jij had gehoopt. Probeer voldoening niet uit anderen te halen, maar uit jezelf. Het is al voldoende als je trots bent op jezelf. Let er ook op dat jouw jaloerse kant niet opduikt zonder reden. Ga bij jezelf na of het terecht is dat je jaloers bent, of dat je moet relativeren.

Weegschaal
Je hebt veel dromen, maar het blijft eng om ze te realiseren. Je bent bang dat het niet gaat zoals je wilt. Maar je hoeft niet meteen in het diepe te springen. Door kleine stapjes te nemen wordt het minder eng en ben je toch bezig met je droom. Vind je het allemaal spannend? Een goed gesprek met iemand die je liefhebt doet wonderen.

Stier
Love is in the air… het is een goede maand voor de Stier wat de liefde betreft. Jij hebt niet snel dat je iemand leuk vindt, maar als je eenmaal de kriebels hebt dan is er geen weg meer terug. Let wel op dat je jezelf niet verliest in een ander, blijf je eigen persoon. Het is niet de bedoeling om jezelf weg te cijferen om jouw lover tevreden te stellen. Als hij of zij jou echt leuk vindt, dan zal degene ook geïnteresseerd zijn in jouw wensen.

Maagd 
Het leven gaat niet altijd over rozen. Je krijgt deze maand te maken met een obstakel, maar laat je hierdoor niet meteen uit het veld slaan. Zelfvertrouwen is de sleutel. Geloof in je eigen kunnen. Onthoud dat obstakels er alleen maar zijn om ze te overwinnen. Falen bestaat niet, want elk obstakel leert je een lesje. Besteed deze maand ook meer tijd aan je vrienden, er zou zomaar iemand kunnen zijn die jouw steun en advies hard nodig heeft!

Vissen
Op liefdesgebied kun je je afvragen waar je mee bezig bent. Maakt jouw relatie je gelukkig? Moet je doorgaan met deze scharrel? Is het niet eens tijd om actie te ondernemen en je crush mee uit te vragen? Je hebt veel om over na te denken deze maand. Vergeet -ondanks wat tegenslag- niet te genieten van de mooie dingen om je heen. Het is belangrijk om te onthouden wat je wél hebt!

Waterman
Je legt jezelf altijd veel verplichtingen op. Je 'moet' dit, je 'moet' dat… Soms word je behoorlijk moe van jezelf. Gun jezelf deze maand de kans om eens goed uit de band te springen. Ga naar een leuk feestje, sleep je vriendinnen mee en dans de hele avond! Niks kan zo bevrijdend zijn als een goede dance party. Vergeet al je zorgen en wat je morgen moet doen, en geniet van het moment!

Steenbok 
In relaties gaat het over geven en nemen. Jij hebt de afgelopen tijd veel gegeven, maar niet het gevoel dat je er iets voor terug hebt gekregen. Dit geeft je een behoorlijk rot gevoel, alsof je minder waard bent. Daarom is het goed om deze maand voor jezelf op te komen. Waak ervoor dat je niet te veel geeft. Je hebt het namelijk ook zelf laten gebeuren dat anderen je grenzen overschreden. Laat dit niet meer gebeuren!

Boogschutter
De herfst is in volle gang en daar geniet je met volle teugen van. De prachtige herfstbladeren, warm binnen zitten met een kop thee in je hand… Met jouw humeur zit het in ieder geval goed! November is een goede maand om sociaal te doen. Spreek met vriendinnen af, ga alle feestjes langs; draag jouw positieve vibe over! Bovendien wil iedereen bij zo'n vrolijk meisje in de buurt zijn, dus aan aandacht geen gebrek.

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: thinkstockphotos