Fashion

DIY: Wensjes in creatieve envelopjes

December is de maand van feestjes, gezelligheid maar ook de maand van gedichten en wensjes. Met Sinterklaas sturen we elkaar grappige rijmpjes, maar dat is nu voorbij. Met Kerst en Oud & Nieuw wensen we elkaar alle goeds voor het nieuwe jaar. Wensjes zijn leuk om te schrijven en helemaal leuk om te krijgen.

envelopjes

Drie lieve envelopjes.

Als jij ook wensjes wilt gaan versturen, dan heeft Girlscene iets leuks voor jou. Namelijk deze zelfgemaakte, originele envelopjes! Verstuur jouw wensje niet zomaar, maar doe hem in een persoonlijk envelopje. Leuk voor de feestdagen, maar eigenlijk kan zo’n creatief envelopje altijd! Voor verjaardagen, Valentijnsdag, Moeder- en Vaderdag of verzin zelf een leuke gelegenheid. 

envelopjes

Haal een schaar, potloden, lijm, leuk papier en schattige versiersels te voorschijn en verzin allerlei grappige, lieve en leuke creaties.

envelopjes

Of ga voor een lekkere macaron op je envelopje!

Ga op zoek naar toepasselijke plaatjes bij het wensje. Misschien houdt diegene waarvoor het wensje is wel heel erg van shoppen, tennist ze erg graag of is oranje haar lievelingskleur. Knip dingetjes uit oude tijdschriften, struin het internet af of maak zelf leuke fotootjes. Wees lekker creatief!

envelopjes

envelopjes

Je kunt ook het kaartje waar jouw wensje op staat versieren met glitters of stempels. Ik zou het superleuk vinden om zo’n wensje in een lief envelopje te krijgen, jij niet?

Ps. Hang de avond v贸贸r Kerst de kerstboom vol met lieve kaartjes. Zo kan je familie genieten van deze lieve persoonlijke wenskaartjes op 1ste Kerstdag, van een lieve afzender (jij!).

Ga jij met de feestdagen nog wensjes versturen? Zo ja, aan wie?

Bron beeld: like-giselle

Door Evi