Lifestyle

Show je kamer: Jaimy

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Jaimy.

Hoi, ik ben Jaimy en ben veertien jaar. Laatst heb ik mijn kamer helemaal veranderd. Ik ben daar erg trots op en wil dit graag aan jullie laten zien.
Ik ben groot fan van One Direction en mijn oude kamer hing vol met poster. Nu heb ik ook mijn deur beplakt met plaatjes. Er staan foto's en inspirerende quotes op, het vertelt eigenlijk mijn levensverhaal.


Aan de muur hangen inspirerende quotes die mij de dag door helpen en op de plankjes heb ik ledverlichting die ik 's avonds aan doe. Deze kan alle kleuren van de regenboog worden. Op mijn tafeltje van IKEA liggen mijn favoriete tijdschriften en boeken. Daarnaast speel ik ook graag keyboard omdat dit super rustgevend is. 


Omdat mijn kamer niet erg groot is, zitten mijn bureau, kast en bed aan elkaar vast. Dit bespaart super veel ruimte. Op de grond ligt een heerlijk comfi kleed en op de grond heb ik kussens neergelegd. Hierop lig ik wanneer ik een boek of tijdschrift lees.


Mijn computer is mijn pronkstuk omdat ik hier alles mee doe; Girlscene lezen, YouTube video's kijken en mijn blog bijhouden. Verder staan er DIY's op omdat ik dat super leuk vind om te doen.
 

Naast mijn bed staat er een groot aantal boeken, ik ben namelijk gek op lezen. Al mijn make-up spullen en schoolboeken kan ik kwijt in mijn kast. De meeste spulletjes komen van Ikea Xenos of Action. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Jaimy?