Lifestyle

Horoscoop: oktober 2015

Nieuwe maand, nieuwe kansen. De sterren hebben elke maand weer nieuwe verrassingen voor jou in petto op gebied van school, werk, liefde, vriendschap en gezondheid. Ben jij ook zo benieuwd wat de maand oktober jou gaat brengen? Lees dan de Girlscene horoscoop!

Ram 
Je bent de laatste tijd een aantal obstakels tegengekomen. Obstakels zijn er om overwonnen te worden en deze maand krijg je eindelijk het gevoel dat het is gelukt! Je voelt je sterk en daar ga je de effecten van merken. Er zal een positieve verandering in jouw leven komen. Benader alles met open houding, je weet maar nooit wat voor moois er op je pad komt.

Schorpioen
Probeer wat meer vertrouwen in jezelf te hebben! Je staat op een kruispunt in je leven en je hebt geen idee welke richting je op moet. Een beslissing nemen is moeilijk, want als je eenmaal hebt besloten dan is er meestal geen weg meer terug. Je twijfelt, want je hebt het idee dat je geen goede keuze kan maken. Ons advies: luister naar je hart. Als je dat doet, zit je altijd op de goede weg.

Tweelingen
Als Tweelingen kun je best 'pleaserig' zijn. Je vindt het fijn om een ander op zijn gemak te stellen en daar heb je best veel voor over. Je bent altijd gefocust op een ander. Verlies je eigen behoeftes niet uit het oog. Het is zeker geen slechte eigenschap om veel voor een ander over te hebben, maar het is geen goede zaak als je er alles voor opzij zet. Probeer deze maand meer naar jezelf te luisteren en je eigen grenzen aan te geven.

Kreeft 
Je doet er deze maand goed aan om jezelf flexibel op te stellen. Er komen deze maand een aantal kansen voorbij die heel gunstig voor je uit zouden kunnen pakken. Maar dan moet je de kansen wel zien en ze aangrijpen. Soms zie je beren op de weg, kijk liever naar hoe iets wél kan. Als je iets echt wilt dan is er altijd een manier om het te laten werken. Let wel op: als iets te mooi is om waar te zijn, dan is dat het meestal ook.

Leeuw
Ho, Leeuw. Jij moet even rustig aan doen. De stress giert door je lichaam en je hebt nog geen goede manier gevonden om jezelf te ontladen. Begin ermee om niet het slachtoffer uit te hangen. Je roept tegen iedereen dat je het heel druk en zwaar hebt, maar daar schiet je uiteindelijk niks mee op. Maak voor jezelf een planning om meer orde te krijgen. Stel prioriteiten, misschien moet je dat etentje met vriendinnen maar eens afzeggen om je stressniveau te verlagen.

Weegschaal
Deze maand kan je overvallen worden door een slecht humeur. Dat is oké, dat heeft iedereen weleens. Let er echter op dat je jouw slechte humeur niet op anderen afreageert. Het is beter om je frustratie op een andere manier te uiten. Probeer deze maand extra veel te bewegen, beweging is namelijk een goede uitlaatklep. Of je kunt ook creatief te werk gaan als je dat fijner vindt. Ook kan het geen kwaad om iemand in je omgeving in vertrouwen te nemen, het brengt jullie relatie juist naar een hoger niveau.

Stier
Jij hebt er een handje van om jezelf naar beneden te halen. Dat doe je omdat je onzeker bent. Je denkt dat als je zelf zegt dat je ergens niet goed in bent, andere mensen het niet kunnen denken. Probeer deze maand te letten op wat je over jezelf zegt, want 'onzekere' opmerkingen werken averechts. Bovendien helpt het niet mee aan jouw zelfvertrouwen. Als je single bent zal deze houding je niet bepaald helpen en als je een relatie hebt zal het je alleen maar verder verwijderen van je lover. Het is helemaal nergens voor nodig! Werk aan je zelfvertrouwen en bedenk bijvoorbeeld elke dag vijf dingen die je leuk vindt aan jezelf.

Maagd 
Je doet er deze maand goed aan om je veel te focussen op je werk of school. Er is geen betere tijd voor serieuze zaken dan het regenseizoen dat is aangebroken! Je kan mooie resultaten boeken als je er echt voor gaat. Vertrouw echter niet alle collega's of klasgenoten, niet iedereen heeft het beste met je voor. Laat je niet onder druk zetten en houd voet bij stuk.

Vissen
Als je geen prater bent dan is het moeilijk om iemand in vertrouwen te nemen. Toch is het goed om open te staan voor een goed gesprek. Het zou weleens een mooie en bijzondere band op kunnen leveren met jouw gesprekspartner. Op liefdesgebied is het een goede maand. Je groeit nader tot iemand en als je single bent dan is het een goed moment om eens met Tinder aan de slag te gaan.

Waterman
Je hebt de afgelopen maand geen enkel rustmoment gehad. De vakantie is officieel voorbij en dat merk je aan je agenda. Je hebt veel verplichtingen die je na moet komen en dat begint je op te breken. Je hebt behoefte aan rust. Plan dat voor jezelf in. Blok een dag(deel) in je agenda, maak een afspraak met jezelf. Niets mag daarvoor wijken, ook niet als een ander jou om een gunst vraagt. Begin jezelf serieus te nemen, als je niet oppast gaat jouw stressniveau door het dak.

Steenbok 
Wat is er nou fijner dan een serie en een kop thee? Precies, niet veel. Als je daar behoefte aan hebt dan moet je daar gewoon aan toegeven. Je hebt last van FOMO (fear of missing out), maar at the end of the day mis je eigenlijk helemaal niks. Als je naar dat feestje gaat dan ben je echt niet ineens gelukkiger dan dat je doet waar je écht zin in hebt.

Boogschutter
Soms is het moeilijk om door de bomen het bos te zien. Er zijn zoveel opties, maar wat is nou de beste optie voor jou? Je hebt er moeite mee om iets te kiezen, daarom sta je een beetje stil. Probeer er deze maand achter te komen waar je gelukkig van wordt. Schrijf bijvoorbeeld op waar je per dag blij van wordt en denk na waar je altijd opgevrolijkt door kan worden. Op deze manier kom je er ook achter wat de beste optie is voor jou. Maak je niet te veel zorgen om je liefdesleven. Op ieder potje past een dekseltje.

Wat is jouw sterrenbeeld? 

Beeld: thinkstockphotos