Lifestyle

DIY: stijlvolle fotocollage

Je kamer een hele nieuwe look geven door een nieuw fotolijstje? Dat wordt lastig. Maar met een groot canvasdoek gaat dat al wat beter. Met deze DIY helpen we jou met het maken van een fotocollage op een canvasdoek. Een simpele, maar leuke do-it-yourself die je super persoonlijk kunt maken. Je kamer is in één klap super vrolijk en al je vriendinnen krijgen natuurlijk een plekje op het doek.

Chantal stuurde ons deze DIY op. Zij maakte namelijk zelf een collage op canvas en was daar erg enthousiast over. Dit omdat het heel makkelijk was en het een super leuk resultaat gaf. Wij waren het daar helemaal mee eens, dus wilden wij jullie dit zeker niet onthouden.

diy collage

Wat heb je nodig?
– groot canvas (ik heb er een van 70 bij 90 centimeter)
– fotolijm
– computer
– printer
– fotopapier
– leuke foto's
– eventueel frutsels/strikjes et cetera
– schaar

Aan de slag!

Stap 1: Zoek leuke foto's en plaatjes op het internet of knip ze uit tijdschriften.

Stap 2: Print de foto's en snijd of knip ze uit.

Stap 3: Leg de foto's los op het canvas. Zo kan je puzzelen of de foto's passen en kan je goed kijken welke foto's je op welke manier het leukste bij elkaar vindt passen.

Stap 4: Lijm de foto's vast met fotolijm en laat ze drogen.

Stap 5: Als je wilt kan je ook nog leuke bloemetjes, kraaltjes, strikjes et cetera opplakken.

Stap 6: Timmer een spijker in de muur en hang je collage op.

diy diy collage diy collage

Maak jij wel eens iets zelf? Zo ja… Deel dan je creatie op Girlscene.nl! |Maak grote foto's (500px breed) van je creatie + een beschrijving (stappenplan)naar info@girlscene.nl o.v.v. DIY. Succes ladies!

Door Chantal