Lifestyle

Show je kamer: Mila

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Mila.

Hi! Mijn naam is Mila en ik ben 15 jaar. Ik zit nu in 3 VWO. Ik heb laatst mijn kamer helemaal opnieuw gedaan en ben er nu heel blij mee. Mijn kamer is vrij smal dus het was best lastig om hem goed in te richten, maar het is uiteindelijk gelukt. Ik heb het vrij rustig gehouden met wit, grijs en marmer. En heb als accenten wat donkergroen en goud toegevoegd. Heel veel van de spullen komen van de kringloopwinkel en rommelmarkten en daarmee heb ik DIY's gedaan. Mijn bed is van VTwonen. Mijn vakjeskast heb ik gemaakt van boxen van Karwei en het rooster komt ook van Karwei. Verder komen bijna alle accessoires van de rommelmarkt of Action. 

 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Mila?