Fashion

Asos.com

Een heleboel meiden willen graag weten hoe je iets kan kopen op Asos.com, hét walhalla voor modemeisjes. Ik heb er echt al 50 keer (letterlijk!) besteld en dat ging super, dus hier alle tips & trucs voor Asos.com!

asos.com

– De verzendkosten bedragen 3 euro voor normale verzending naar Nederland.

– De prijzen op de site staan in ponden, klik voor omschakelen naar euro’s op Change Currency rechtsboven op de pagina.

– De maten op Asos.com zijn Engelse maten, want Asos.com is Brits. Zie hier een overzicht van omrekenen van Engelse naar Nederlandse maten. Maat S is bijvoorbeeld maat 8, maat M is maat 10, enzovoorts. Ook de schoenmaten zijn anders.

Ruilen kan, maar je betaalt dan wel extra verzendkosten om je pakketje terug te sturen.

– Om iets te kunnen bestellen moet je altijd eerst een account aanmaken. Dat is erg handig, omdat je gegevens dan ‘onthouden’ blijven (en je niet constant je adres hoeft in te voeren als je wat wilt bestellen) én je krijgt elke week ongeveer een superleuke nieuwsbrief in je mailbox.

– Betalen kan zowel met creditcard als Paypal. Aan dat laatste kun je je bankrekening gewoon toevoegen, en het is 100 % veilig. Ik heb hier een uitleg over Paypal geschreven.

– Wil je iets in je winkelmandje doen ? Ga dan naar het desbetreffende artikel en vink aan welke soort je wilt (welke maat en eventueel kleur). Daarna klik je op de knop Add To Basket.

– Klaar met je mandje vullen? Dan ga je dus bestellen. Klik links op de pagina (naast View Basket) op Check Out. Je komt dan op een pagina waar je nog een keer je wachtwoord moet invoeren. Hier staat dus wat je gekocht hebt. Daarna klik je op Submit Your Order en je bent klaar ! Je krijgt nog een bevestigings mailtje en dan wordt het opgestuurd. Meestal duurt het zo’n week voordat je het thuis hebt.