Fashion

Forever21

Forever21 is een überhippe webshop uit Amerika. Ze bieden er hele leuke shirtjes, jurkjes, broeken maar ook tassen, sieraden en lingerie aan. De collectie is zeer breed en er is voor ieder wat wils…

Naast Forever21 kun je ook doorklikken naar de verwante brands ‘Heritage1998’ en ‘Twelve By Twelve’. De eerste verkoopt kleding met een wat basic-look, de collectie L.O.G.G. is er goed mee te vergelijken. Ook voor de lovers is er leuke mannenkleding te koop! De tweede verkoopt wat chiquere, duurdere kleding.

Wat ook zeer gunstig is bij de ‘webketen’: zachte prijsjes! Voor $25 heb je al een heel leuk jurkje. En let wel: dit komt neer op €16!

En dan nu het mooiste nieuws: ze verzenden sinds kort ook naar Nederland! Voorheen was dit niet zo en bleef het bij ‘window shoppen’. Nu kan je gerust je shopverslaafde hartje ophalen en naar hartelust je winkelmandje volgooien!

Het is heel simpel. Je meld je aan bij de site, klikt aan wat je leuk vindt en geloof me: kiezen is moeilijk! Vervolgens loop je het stappenplan door en vul je de gegevens in. Er is wel een creditcard nodig (kijk je mamma, pappa etc. even lief aan) en de verzendkosten zijn in verband met de verre afstand ook niet echt cheap: $39,95, wat neerkomt op €26. Maar als je dit bijvoorbeeld met je vriendin(nen) deelt heb je leuke kleding voor een zacht prijsje!

Veel shopplezier!

Door Myriam