Lifestyle

Show je kamer: Jannemiek

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Jannemiek.

Hoi! Ik ben Jannemiek (16) en zit nu in VWO 4. Anderhalf jaar geleden stond mijn kamer op Girlscene. Het leek me leuk om nu te laten zien hoe mijn kamer sindsdien is veranderd.

Ik heb een nieuw bureau dat ik vond in een tweedehands meubelzaakje. Ook heb ik een nieuwe spiegel naast mijn kast en een nieuw bankje naast mijn bureau staan.

Qua indeling zijn er ook wel een aantal dingen veranderd. Ik heb andere fotolijstjes, mijn kast heb ik iets anders ingedeeld en ik heb ook wat meubels verplaatst. Mijn vorige kamer was erg kinderlijk, maar nu vind ik het een stuk opgeknapt!

Liefs Jannemiek

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Jannemiek?