Fashion

Galajurken via Amazon.com

Oké, een eindexamengala is dan misschien nog ver weg, en de feestdagen zijn net geweest. Toch gaat dit artikel over galajurken, want ik heb vandaag een geweldige ontdekking gedaan. Als je een gewone galajurk wil kopen, ben je al gauw minstens €150,- kwijt. Maar wist je dat dit veel goedkoper kan?

Je kunt namelijk een galajurk laten overvliegen, all the way from the USA. Want Amazon.com is er niet alleen voor boeken, cd’s en dat soort dingen, maar ze kennen ook een complete afdeling met kleding, én galajurken! Er staan pagina’s vol met onwijs mooie jurken, waarvan niet alleen galajurken. Ook cocktaildresses en allerlei accesoires voor bij je gala-outfit zijn er te vinden. Ik heb er mijn ideale galajurk gevonden, voor maar $80!

Er komen wat nog verzendkosten bij, en je moet je pappie of mammie even lief aankijken omdat een van hen voor jou moet betalen met hun creditcard, maar dan heb je ook wat! Het kan je letterlijk honderden euro’s besparen, en er zitten prachtige jurken bij!

Hoe je dat doet? ‘t Is heel simpel, bezoek Amazon.com, kies dan links in het menu voor Apparel. Dan natuurlijk voor Women’s, en dan dresses. Kleine hint: zoeken op bridesmaid of prom dress geeft goede hits!

Natuurlijk heeft het laten overvliegen ook één nadeel. Als je jouw jurk wilt gaan bestellen, moet je ontzettend goed je maten opmeten! Want als je een klein meetfoutje maakt, kan het dus al betekenen dat je jurk niet past, en dat je ‘m weer helemaal terug moet sturen, en weer een tijdje moet wachten totdat je de goede maat opgestuurd krijgt. Maar voor mij is het dat allemaal waard, en ik hoop dat ook dat de postbode over ‘n dag of 10 met een pakket aan mijn deur staat met mijn prachtige galajurk erin!

door Laura