Fashion

2style4you

Een paar weken geleden ontving ik een súperleuk pakketje van de website 2style4you, om de lancering van deze nieuwe site te vieren. En ik kan je vertellen: wat een geweldig idee!

Wat een geweldig pakket om het te vieren! Cupcake & champagne! 😀

Op deze site voer je namelijk je lichaamsbouw én maten in – ja, je moet echt met een meetlint aan de slag. Maar da’s zo gepiept. Daarna krijg je een persoonlijke pagina. Hier kan je kleding shoppen die speciaal op basis van jouw figuur is geselecteerd. Ook krijg je bij ieder kledingstuk uitleg waarom dit speciaal is geselecteerd. Wauw! Als je een kledingstuk ziet dat je bevalt, word je met één muisklik doorgelinkt naar de webshop van het merk, waar je kunt afrekenen.

Op de site lees je ook andere leuke dingen, zoals hoe beroemdheden met dezelfde lichaamsbouw zich kleden, de trends die bij jouw figuur passen, hoe je je probleemgebieden kan camoufleren en hoe andere vrouwen met hetzelfde figuurtype zich kleden.

Op de site staan kledingstukken van een heleboel merken. Een paar fijne labels: All Saints, Dress for less, Dresses Only, Esprit, Lovables, Mango, Mexx, Orangebag, Otto, Perfectly Basics, Stylebop, Tom Tailor, Tommy Hilfiger, Turnover, Urbanoutfitters, Yoox, Watmooi, Wehkamp en Welikefashion.com.