Lifestyle

Show je kamer: Ellen

Redactie

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Ellen.

Ik ben Ellen, 14 jaar oud en woon in België. In mijn vrije tijd ben ik het liefst creatief bezig. Daarnaast zit ik ook veel op mijn computer om te Photoshoppen of inspiratie op te doen op YouTube en Pinterest.

Een jaar geleden heb ik mijn kamer een grondige makeover gegeven. Ik had een heel drukke kamer met veel spulletjes. Ik wist wat voor stijl ik wilde en op een dag heb ik mijn kamer gewoon veranderd. Ik kocht de meeste meubels bij IKEA.

Mijn muren waren eerst felgroen, donkerblauw en geel. Het was een mix van kleuren en het paste totaal niet bij elkaar. Toen besloot ik om voor zachte pastelkleurtjes te gaan. Nu heb ik drie lichtblauwe muren en één lichtroze muur. Nog een grote verandering was de vloer.

De donkerbruine vloer besloot ik wit te verven! Ik ben heel blij met het resultaat, want nu lijkt mijn kamer een stuk lichter en ruimer. Alle rommel ging weg. Vanaf nu probeer ik mijn kamer altijd netjes te houden want dat zorgt ook voor rust in mijn hoofd.

Ik ben heel blij met het resultaat, mijn kamer past echt helemaal bij mij. Ik kan mij er uren bezighouden. Het is een plek waar ik graag ben en waar ik mij helemaal thuis voel.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Ellen?

Bekijk meer kamers in dit topic op het forum.

Must reads 👀