Lifestyle

Show je kamer: Dionne

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Dionne.

Hoi Girlscene,

Mijn kamer bevindt zich in het centrum van Amersfoort. Ik woon in een groot studentenhuis. Voor studentenbegrippen heb ik een grote kamer, namelijk 25 m2. Ook heb ik een vide, dit is een kleine verdieping boven mijn kamer waar mijn bed, schoenenrek en opbergkast staat. Alle meubels komen bij Ikea vandaan, behalve het kleed en de stoel, deze heb ik bij een kringloop gekocht. Het witte krukje en de witte vaas heb ik bij Hema gescoord. De blauwe vaas heb ik bij  Action gekocht en de bruine vaas is van Sissy Boy. Ben je enthousiast geworden door mijn kamer? Je kunt mij volgen via mijn blog, www.diolifestyle.nl

Ik ben benieuwd wat jullie van mijn kamer vinden! 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Dionne?