Fashion

WE Made by me

Het kledingmerk WE heeft een nieuw concept gelanceerd: ‘WE made by we’.  Je kunt online tot in detail een blouse samenstellen. Je hebt de keuze uit het soort stof, kraag, borstzak, voorsluiting, initialen, maat, etc. Erg leuk als cadeau voor je vriend, vader of broer.

Qua prijs valt het eigenlijk wel mee, aangezien je de blouse geheel naar eigen wens kunt samenstellen. De goedkoopste is €50,- en de duurste is €70,-. Het samenstellen gaat erg eenvoudig, je hoeft alleen maar je muis over de foto’s te bewegen en te klikken op het thema van jouw keuze.

Mocht je twijfelen over de stof en de kleuren, dan kun je er ook voor kiezen om stofstalen te bestellen. Deze worden gratis thuis gestuurd.

Verder zijn de verzendkosten helaas niet gratis, de kosten zijn afhankelijk van het aantal producten dat je bestelt. Tot 2 blouses zijn de verzendkosten € 5,-, van 3 tot 5 blouses zijn de verzendkosten € 7,50 en van 6 tot 10 blouses zijn de verzendkosten € 12,50. Binnen 3 weken word je bestelling thuisgestuurd.

Leuk idee?

door Danique