Fashion

Designer Svenja Specht

Wij vinden het altijd fijn om naar iemand te luisteren die enthousiast is over zijn of haar werk. Svenja Specht is zo iemand. Ze is fashion designer en eigenaresse van het fashionlabel Reality Studio. Kijk je mee?

Designer Svenja Specht

Designer Svenja Specht

Designer Svenja Specht

Anno 2011 is de droom van veel meisjes niet meer om later dolfijnentrainster of kapster te worden. Nee we willen eigenlijk allemaal wel model of designer worden. Svenja Specht had die droom ook en begon op vijftienjarige leeftijd met het tekenen van kleding. En met succes, ze is nu eigenaresse van Reality Studio en is daarmee de samenwerking met Onitsuka Tiger aangegaan. Ben je nieuwsgierig geworden naar deze ontwerpster? In onderstaande video vertelt ze hoe ze haar ontwerpen en kleding in het algemeen ziet. Ook haar vrienden designer Julie Gayard en creatieveling Jen Ray komen in het filmpje aan het woord. Laat je inspireren! Press play en wie weet word je nog meer geïnspireerd later zelf als ontwerpster aan de slag te gaan of om andere dromen te verwezenlijken.

Bekijk ook de website: onitsukatiger.com

In het filmpje vertelt Svenja dat ze graag in Berlijn woont en dat de huurprijzen er fijn zijn. In welke stad zou jij graag een tijdje (of voorgoed) willen wonen? En ambieer jij een carrière in de mode?