Fashion

Ciraad.nl

Ciraad.nl is een online webshop waar ze hele leuke accessoires verkopen. De webshop heeft veel verschillende merken in de aanbieding waardoor de prijzen nogal uiteen lopen. Sommige items zijn lekker goedkoop en andere net weer wat duurder. Dus ga snel kijken op de website voor leuke accessoires.

/

Je vindt op deze site oorbellen, kettingen, armbandjes, riemen, portomonnee’s, tassen, ringen en sjaals. Ook heeft de website een ”koopjeshoek” kopje. Hier vind je allerlei accessoires voor een koopje. Op de site hoef je niet helemaal een account aan te maken. Je kan simpelweg de item in je winkelmandje leggen en dan afrekenen. Wel moet je dan natuurlijk een aantal gegevens invullen zoals je adres en hoe je wilt betalen. Op de website kun je er ook voor beslissen om alleen het bedeltje te kopen voor een ketting of voor de oorbellen alleen de steker. Dus als je een keer een leuke bedel zoekt kun je ook bij Ciraad.nl terecht.

Ook kun je ervoor kiezen om het te laten inpakken en er een cadeaukaartje bij te stoppen. Zelf kun je er dan wat bij zetten zodat dat op het cadeaukaartje komt te staan. Bij Ciraad.nl kun je ook cadeaubonnen bestellen. Deze zijn verkrijgbaar in vier verschillende prijzen namelijk: tien euro, vijftien euro, veertig euro en honderd euro.

Zie hieronder een aantal leuke items uitgekozen door Girlscene.

-

Oorbellen, € 25,50

-

Clutch, € 59,95

-

Ketting, € 39,50

-

Riem, € 19,95

/

Sjaal, € 19,96

Door Shelley