Lifestyle

Show je kamer: Nikki

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Nikki.

Hoi! Mijn naam is Nikki, ben 19 jaar en ik studeer Art of Design, daarnaast ben ik vaak bezig met tekenen. Dit doe ik vooral in mijn kamer, daar kan ik lekker rustig tekenen en mijn ding doen.

Mijn kamer is vrolijk en kleurig, maar ik probeer het niet al te druk te maken. Ik probeer mijn kamer altijd netjes te houden, want ik kan echt niet tegen troep. Deze kamer is nu al twee keer verbouwd, het begon met paars, groen en wit (écht verschrikkelijk als ik nu oude foto’s zie!) Ik vind vooral mijn Pip-behang super gaaf, ik probeer mijn kamer in één stijl te houden maar dat lukt niet altijd.. Ik koop altijd veel teveel accessoires, die vervang ik dan weer door oude accessoires. Die oude accessoires verstop ik dan weer stiekem achter de luiken van mijn kamer. Ik ben het meest trots op mijn tekeningen. Ik vind het erg leuk om mijn kamer te veranderen, zodat het weer een beetje anders is. De meeste spulletjes komen van Ikea. Het is een echte meisjeskamer, maar omdat ik een Star Wars fan ben heb ik daar ook wat spulletjes van.Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Nikki?