Lifestyle

Show je kamer: Sara Louna

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Sara Louna. 

Mijn naam is Sara Louna, ik ben 22 jaar en woon in Rotterdam/Capelle aan den IJssel. Ik wist altijd al wat voor stijl ik in mijn kamer wilde. Op een dag dacht ik: 'Ik doe het gewoon!'

Al mijn meubels heb ik binnen één dag op Marktplaats verkocht. Toen heb ik een paar maanden met alleen mijn matras in een kale kamer geslapen. Daarna heb ik pallets, verf, schuurpapier en spijkers gekocht. Hiermee heb ik het bed en het tafeltje gemaakt. De boekenplanken heb ik bij het grof vuil gevonden en deze heb ik geverfd. Ik heb kapstokjes gemaakt van boomtakken en kettingshangers door spijkers wit te verven. 

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Sara Louna?