News

Gwyneth Paltrow doet iets héél vreemds met haar va-jay-jay

Tja, we hebben veel geks gehoord over celebrities en schoonheidsbehandelingen, maar Gwyneth Paltrow spant de kroon. Op haar website Goop deelt de actrice tips en geheimen uit haar leven. Zo weten we precies wat ze eet en hoe ze haar bikini body behoudt. In een nieuw artikel wordt Gwyneth wel héél openhartig… Ze schrijft namelijk over een behandeling met haar -jawel- va-jay-jay. Nu weet de hele wereld wat Gwyneth met haar doos doet!  

Gwyneth Paltrow doet een boekje open op haar website Goop… Of moeten we zeggen broekje?! De actrice schrijft over haar lifestyle, zo deelt ze haar keukengeheimen en sporttips. Maar in een nieuw artikel deelt Gwyneth iets heel intiems. Letterlijk. Ze zweert namelijk bij een behandeling bij -jawel- haar vagina. Ben je er klaar voor? De actrice stóómt haar vagina.

Gwyneth Paltrow stoomt dus haar vagina. Goed dat we dit allemaal weten. De actrice kiest namelijk geregeld voor een V-steam: een soort mini-troon die een combinatie van stoom en infraroodstralen op je vagina afstuurt. Dit apparaat is exclusief voor je ehhh.. lady parts. Gwyneth was meteen fan en wil haar ritueel graag met iedereen delen. "Als je in de buurt bent, probeer het dan een keertje", schrijft ze. 

Natuurlijk is deze behandelijk wel ergens goed voor.  "Het is niet zomaar een stoombad", schrijft ze, "De V-steam brengt je vrouwelijke hormonen in balans. En er komt ontzettend veel energie vrij door zo'n stoomsessie." Het zou de productie van hormonen stimuleren, je baarmoeder gezond houden, het zorgt voor een regelmatige cyclus, bevordert de bloedsomloop en het helpt bij spijsverteringsstoornissen en acne. Een wonderbehandeling, eigenlijk! 

Dit is 'm dan, de V-steam:

Mocht je enthousiast zijn geworden over de behandeling, dan moet je even een ticket naar Los Angeles boeken. Daar kun je in het holistisch kuuroord Tikkun de behandeling doen. Bij de kassa mag je ongeveer €45 afrekenen. 

Wat vind jij van Gwyneth's beautybehandeling? Vind je het heel raar of ben je wel nieuwsgierig? 

Bron: ohnotheydidnt, hln
Beeld: instagram