Fashion

Webshop: SelectedLABELS

Er is weer een hele leuke sieradenwinkel geopend in webshopland, namelijk SelectedLABELS. Deze webshop is powered by Jewelz in Den Haag!

Elke fashionist en fashionista heeft toch wel een aantal zwakke punten. Een daarvan is zeker de accessoires-verslaving. Een outfit is namelijk niet compleet zonder bijpassende accessoires. De nieuwe webshop SelectedLABELS heeft de webdeuren voor jou geopend!

SelectedLABELS biedt een grote collectie musthave sieraden aan van de meest trendy merken als: Buddha to Buddha, Fab, Saami, Barong Barong, Joy Jewellery, TW Steel, Mi Moneda, Ti Sento, Ursul, Reminiscence en Adidas.

-

Door de nauwe samenwerking met Jewelz in Den Haag worden de collecties groot ingekocht en hoef je dus niet bang te zijn dan je favoriete sieraad niet meer leverbaar is. Op de webshop zijn de sieraden in een 360-view gedetailleerd te bekijken. Bij SelectedLABELS worden er geen verzendkosten in rekening gebracht (ongeacht bedrag, mits binnen Nederland). Je kunt dus vanuit je luie stoel je outfit compleet maken!

Om de lancering van de webshop van SelectedLABELSte vieren krijgen de eerste 100 webshoppers bij een besteding van €100,- een Sarong van Buddha to Buddha (t.w.v. €14,95) cadeau. Zorg dus dat jij bij de eerste 100 webshoppers op www.selectedlabels.com hoort!

Daarnaast krijg je als bezoekers altijd een leuk armbandje bij je bestelling (zie hieronder de foto!). Dat is sowieso een reden om gauw te bestellen…

-