Fashion

Zouf.nl

Sieradenfans opgelet: heb jij Zouf.nl al gespot? Op deze site kun je sieraden kopen, maar ook zelf ontwerpen. Je hoeft dan zelf niet meer te fröbelen met naald & kraal, maar het team van Zouf voert jouw onwerp uit!

Het designen is superleuk; je kiest namelijk een basis (bijvoorbeeld een bedelarmband, wraparmband, ketting, et cetera. Vervolgens zie je een lege draad aan de linkerkant van het scherm en rechts alle kralen, bedels en hangers waar je uit kunt kiezen. En ontwerpen maar! Onderin loopt het tellertje mee van het aantal items en de prijs, zodat je niet zomaar over je budget heen zit. Na afloop sla je ‘m op en kun je hem afrekenen. Supersimpel!

Er is ook een Zouf A Porter collectie, met kant-en-klare items. Voor luie fashionista’s, dus 😉

Betalen kan via iDeal, Paypal of overboeking. De verzendkosten bedragen, ongeacht de grootte van de bestelling, € 3,50. Ontwerp je voor meer dan € 25 (exclusief verzendkosten) dan nemen zij de verzendkosten voor hun rekening.

-

-

Het ontwerpen…

sdgdsskldgjksd.jpg

Mijn resultaat!

Het pakketje was razendsnel binnen, mooi ingepakt in een cadeauzakje, en de ketting erg mooi gemaakt. Het enige wat ik jammer vind, is dat het lastig is de kralen goed te bekijken op de site. Je kunt niet heel ver inzoomen, waardoor je de echte kleuren, details en vooral ook de grootte niet echt goed kunt inschatten. Er staan natuurlijk millimeters bij, maar het is toch lastig om dit vanaf een scherm te zien. De ketting die ik heb gemaakt was dan ook erg groot en grof, terwijl ik ‘m heel fijntjes had verwacht. Ook waren de kleuren stukken feller dan op de site. Da’s een minpuntje!

Wat vind jij van deze site?