Lifestyle

Show je kamer: Joy

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Joy.

Hoi, ik ben Joy en ik ben 14 jaar en ik zit dit jaar in 3 havo. Ik heb mijn kamer kort geleden een beetje opgeknapt door nieuwe accessoires te kopen. Mijn muur heb ik niet veranderd van kleur, omdat ik het een hele mooie kleur vind. 

Ik wilde een stoere kamer, maar ook een gezellige meiden kamer en ik denk dat dat redelijk goed gelukt is. Voorheen stonden en lagen er nogal veel paardenspullen in mijn kamer. Ik heb veel van die spullen opgeruimd zodat het iets rustiger werd.

Ook vind ik het erg leuk om foto's op mijn kamer te hebben. Die heb ik dus ook leuk neergezet. Ik heb niet echt super veel ruimte voor mijn kleding, daarom heb ik nog een klein kastje op de gang. Ik ben erg blij dat ik mijn kamer opgeknapt heb, want nu voel ik me pas echt thuis op mijn kamer.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Joy?