Fashion

De week van de Girlscene redactie: #1

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Hebben jullie fijne kerstdagen gehad? De redactie wel, onze magen waren nog steeds gevuld van alle diners die we achter de rug hadden ;-). Veel tijd om bij te komen hadden we niet, Danique kwam namelijk op de radio! BNR interviewde haar over Girlscene. Danique was natuurlijk wel een beetje zenuwachtig voor deze belangrijke happening, maar gelukkig is alles goed gegaan. Het hele kantoor heeft naar het interview geluisterd (onze Danique op de radio, hoe cool is dat?!), wat is iedereen trots op haar! 

Na het spannende interview was het back to reality. Danique was vorige week niet op het kantoor doordat ze ziek was, dus er lagen heel wat pakketjes op haar te wachten. Bijvoorbeeld een vacuüm verpakte jeans van Pepe Jeans! Ook kregen we twee sollicitanten voor een stage op bezoek. Wie weet zien jullie ze terug in februari! 

En tja… Verder ging alles z'n gangetje. Renée fotografeerde en schreef over beautyproducten, Thari schreef over modeboeken, Emma over dingen die je dag op de vroege ochtend verpesten en Vivian maakte een Shop The Look van Hilary Duff. Deze artikelen zien jullie in de komende weken op Girlscene verschijnen. 


Danique had een interview op de radio!


Renée schreef een celeb artikel. Ra ra, waar gaat het over? 😉


Vivian rockte een nieuwe bril


Danique had heel wat pakketjes uit te pakken, waaronder deze vacuüm verpakte jeans

Dinsdag
De dag begonnen we met een stiekeme lach (dat rijmt), dat kwam door het nieuwtje over Justin Bieber die van z'n skateboard viel. Ouch. Justin heeft niets aan zijn val overgehouden, gelukkig. Heb je de val nog niet gezien? Je kunt de beelden terug zien in dit artikel.

Danique en Emma speelden voor fotomodel voor de rubriek 'Wat shopt en draagt de Girlscene redactie?'. Danique wilde haar nieuwe jas met jullie delen en Emma heeft een rugzak (!) in haar bezit. Die rugzak is heel bijzonder, want Emma heeft geen rugzak meer gehad sinds de eerste klas van de middelbare school. Het artikel komt binnenkort online, dus houd Girlscene in de gaten. 

Aan het einde van de dag werden we nog opgeschrikt door het vreselijke nieuws over AirAsia… Een heel trieste manier om de dag en 2014 mee te eindigen. 


Sneak peek van Emma's rugzak


Danique poseerde met haar nieuwe jas en schoenen


Vivians gezonde snack van de markt. Yum!

Woensdag
De laatste dag van 2014… Het voelt wel een beetje gek om de laatste bladzijde van dit hoofdstuk af te sluiten, want wat is het jaar snel voorbij gegaan! In dit artikel hebben we Girlscene's hoogtepunten op een rijtje gezet. Bekijk ook onze video die we hebben opgenomen met nieuwjaarswensen voor jou, klik hier

We stopten iets eerder met werken, om 3 uur sloten we onze computers af en konden we ons richten op Oud & Nieuw. 


Renée was vooral bezig geweest met artikelen op het gebied van haar, maar wat dan precies? Dan zie je binnenkort!


Woohooo, bijna 2015. De redactie vierde alvast een feestje

Donderdag
We waren allemaal vrij om bij te komen van Oud & Nieuw.

Vrijdag
De eerste werkdag van 2015! Geen dag die we ons over een paar jaar later nog zullen herinneren, het was namelijk heel rustig op het kantoor. Geen pakketjes, geen lachbuien, geen gekke praatjes. De meeste mensen waren vrij, dus er was vrijwel niemand op De Hallen. Ook Danique, die was onverwachts vrij doordat haar vriend haar als verrassing meenam naar Antwerpen. Hoe lief!

Emma, Vivian en Thari hebben de hele dag achter de computer gezeten om artikelen te tikken. Wel hebben we samen met de andere redacties (bestaande uit vijf mensen) geluncht. Vivian en Thari haalden een vers visje op de markt, yum! Na de lunch speelde Emma voor model voor de rubriek 'Wat shopt en draagt de Girlscene redactie'. Strike a pose (maar ehhh… Doutzen's tips zijn nog steeds heel erg welkom). 

Om half 6 was het tijd om naar huis te gaan. Weekend!


Tea time!


Vivians kat Franklin is in bad geweest. Cute!


Emma heeft haar eerste goede voornemen (gezond eten) al verbroken. Oeps!


Wel compenseerde ze het croissantje met dit verse sapje (bleekselderij, munt en peer) dat ze van Claartje (Foodness) kreeg. Altijd handig als je een collega hebt die van gezond eten houdt!

Wat heb jij deze week gedaan?

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl 
De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley