Lifestyle

Show je kamer: Ellen-Marijke

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Ellen-Marijke.

Hoi! Ik ben Ellen-Marijke, 20 jaar en woon sinds september in Zwolle. Ik studeer Pedagogiek op het Windesheim en zit in mijn eerste leerjaar. Ik ben ontzettend trots op mijn eerste eigen kamertje. Ik wist meteen hoe ik mijn kamer wilde inrichten: veel wit met bruintinten. Daarbij ben ik constant aan het zoeken naar leuke spulletjes! Marktplaats, Ikea en Action zijn daarbij mijn grootste vrienden.

De eerste twee foto's (waarbij de gordijnen open zijn, met de loveseat en het bed) zijn gemaakt toen ik mijn kamer net had ingericht. Ook heb ik wat foto's met een kerstsfeertje neergezet. Ik vind het leuk om mijn kamer in te richten naar de seizoenen van het jaar.

Op de meest donkere foto zie je dat ik eigenlijk ook een ingebouwde hoogslaper heb. Dit is mijn rommelhoekje geworden waar ik mijn 'opslag' kwijt kan. Onder deze hoogslaper staat nog een kast, bureau en mijn wasbak. Ik heb hier geen duidelijke foto van, aangezien dit vaak een rommelig hoekje is. Op de laatste foto heb ik mijn bed wat gezelliger gemaakt met een heerlijk zachte plaid en wat meer kussentjes!

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Wat vind jij van de kamer van Ellen-Marijke?