Fashion

Girlscene viert feest met MEN_at_WORK

MEN_at_WORK bestaat 15 jaar, reden voor een feestje! Het 15-jarig jubileum van de modeketen wordt deze weken dan ook groots gevierd. Ook Girlscene viert samen met MEN_at_WORK dit jubileum. Als je nu via deze link bestelt, trakteert MEN_at_WORK en ontvang je 15% korting op de gehele collectie!

Feest bij MEN_at_WORK

Alle winkels zullen een feestelijke metamorfose ondergaan en alle klanten maken in de winkel  kans op gave prijzen zoals Fatboy zitzakken, 1 jaar lang gratis shoppen en L’Oréal beautypakketten. Daarnaast zijn er verschillende andere originele prijsacties in de winkels gepland die je niet wilt missen. Het belooft een groot verjaardagsfeest te worden en jij bent natuurlijk uitgenodigd.

maw

Over MEN_at_WORK

MEN_at_WORK werd in 1995 opgericht en is uitgegroeid tot een modeketen met 57 winkels, waarvan 52 in Nederland en 5 in België. Je vindt er de vertrouwde merken als adidas, Diesel, Dept Denim Department en Maison Scotch. Daarnaast wordt de collectie constant uitgebreid met nieuwe labels als J Brand, Denham, Mina UK, Supertrash en Twenty8Twelve by Sienna Miller.

In 2007 lanceerde MEN_at_WORK het label FOOTWORK, een schoenenlijn met 25 shop-in-shops en een eigen winkel in Hilversum. Naast het eigen label worden hier schoenen van o.a. Bronx, Diesel, Walhalla Shoes, Vans, adidas en Converse verkocht.

In 2009 werd de webshop van MEN_at_WORK geïntroduceerd. In deze webshop vind je de totale winkelcollectie plus exclusieve merken die niet in de winkels te verkrijgen zijn. Check dus snel de webshop!

Shop met korting!

Ook Girlscene viert samen met MEN_at_WORK dit jubileum. Voor elk jaar dat zij bestaan geven wij namelijk één procent korting. Als je nu via deze link bestelt, krijg je 15 procent korting op de gehele collectie! Shop ze…