Fashion

Op elke webshop bestellen… met Fromus2eu

Hoe frustrerend is het: je ziet een mooie webshop en hebt de producten al in je mandje gelegd. En dan: de helse zin. "Wij sturen niet buiten Amerika". Aargh! Gelukkig is daar iets heel slims op gevonden: www.fromus2eu.nl.

Dit bedrijf zit in Amerika, maar wordt gerund door Nederlandse dames. Fromus2eu assisteert mensen bij de aankoop en verzending van Amerikaanse producten (in Amerikaanse webwinkels). Veel Amerikaanse webwinkels leveren namelijk niet naar Nederland! Maar omdat Fromus2eu in Amerika zit, kunnen zij het pakketje voor je bestellen en naar je doorsturen. Je betaalt gewoon naar een Nederlandse bankrekening en ook het contact met hen is allemaal gewoon in het Nederlands.

-

Fromus2eu bestaat nu 5 jaar en het bedrijf groeit nog steeds. Ze doen vooral veel bestellingen van webshops als:
zouden kunnen zijn:
www.ralphlauren.com
www.shopbop.com
www.forever21.com
www.urbanoutfitters.com
www.victoriassecret.com
www.wetseal.com

Maar ook van webshops met goedkopere All Stars, Uggs en dat soort artikelen. Het is ook altijd mogelijk, om een bestelling te combineren van verschillende websites.

Wel is het zo dat je zelf de verzendkosten + handling fee + btw bij invoer moet betalen. Bedenk dus goed of het voordelig is om te bestellen; Uggs kunnen zo opeens toch even duur zijn als in de Nederlandse winkels. Maar bij webshops die dingen verkopen die hier absoluut niet te koop zijn (zoals Victoria’s Secret!), is het zeker de moeite waard.

Ik heb de service van Fromus2eu gebruikt bij het bestellen op Shopbop.com. Een van mijn favoriete sites! Ze sturen wel naar Nederland, maar de verzendkosten zijn gigantisch hoog. Ik bestelde een Marc Jacobs horloge, All Stars (met meeegaveel korting) en een super afgeprijsde Seven For All Mankind broek. Fromus2eu verstuurde via UPS, dus het was razendsnel bij mij thuis.

Vooral fijn is dat Fromus2eu heel de afhandeling doet; je stuurt hen gewoon de links en maten van wat je wil bestellen, en zij doen alles voor je. Het voelde net alsof ik een personal stylist had, haha!

Ideaal deze service dus, maar wel voor items die niet (zo goedkoop) in Nederland te koop zijn. Ik ga het zeker ook een keer gebruiken voor Victoria’s Secret, aangezien die verzendkosten gigantisch zijn naar Nederland toe. Shop away, girls…