Lifestyle

Show je kamer: Yalda

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! We kunnen onze nieuwsgierigheid niet bedwingen en willen graag weten wat hun stijl is en waar ze hun meubels shoppen. Deze keer: de kamer van Girlscene lezeres Yalda!

Hoi meiden! Mijn naam is Yalda, 19 jaar en ik ben een aankomende Fiscaal Recht student aan de Universiteit van Tilburg. Een halfjaar geleden zijn wij verhuisd waardoor ik mijn nieuwe kamer geheel opnieuw kon inrichten. Ik pakte deze mogelijkheid met beide handen aan en laat jullie graag het resultaat zien!

Er waren een aantal dingen die ik belangrijk vond voor mijn kamer: rust, comfort, meisjesachtig en romantisch. Daarom heb ik dan ook gekozen voor een fris en rustig kleurtje aan de muur: mint. Mijn witte tweepersoonsbed kocht ik bij de Leenbakker, mijn zweefdeurkast kocht ik hier ook, net als het fluffy tapijtje. Bij de Leenbakker hebben ze erg leuke woonmeubels en accessoires die heel luxe ogen en qua prijzen hartstikke meevallen!

Het kastje naast mijn bed heb ik zelf wit geverfd. Het was een houten kastje dat ik bij de kringloopwinkel heb gekocht! Tip: kijk voor zulke houten kastjes bij kringloopwinkel, in de eerste instantie ogen ze misschien niet zo mooi, maar als je hem vervolgens schuurt en wit verft heb je je eigen unieke custom-made kastje. Mijn staande spiegel is van Xenos, de staande lamp komt hier ook vandaan en mijn twee nagellakhouders in hartvorm óók! Ik ben heel blij met deze hartjes, het zijn eigenlijk geen nagellakhouders maar daarom vind ik ze juist zo leuk. Er passen hartstikke veel lakjes in en bovendien ziet het er ook nog eens cute uit. De houders van mijn kettingen zijn afkomstig van de Primark. De tekst op canvas, de vaasjes en mijn kussentjes zijn allemaal afkomstig van de Action.

Ik heb voornamelijk geïnvesteerd in een goed bed en grote kast, verder heb ik mijn kamer opgeleukt en aangekleed met leuke en hartstikke goedkope spulletjes van de Xenos en de Action!

Mijn kamer is enerzijds simpel vanwege mijn witte bed, witte kleding en nachtkast, maar anderszijds ook zacht vanwege de pasteltintjes die erin zijn verwerkt zoals mijn mintkleurige muur, roze nagellakhouder en gekleurde kussentjes. Door deze mix en match heeft mijn kamer een zachte, vrouwelijke stijl gekregen. Mijn lievelingswinkel voor het kopen van de essentials zoals een bed, kast etc. is Leenbakker, omdat ik daar altijd hele mooie luxe bedden en kasten zie voor fijne prijsjes. Mijn eigen bed komt hier ook vandaan! Wat betreft de aankleding van mijn kamer zijn de Action en Primark mijn lievelingswinkels, ze hebben zulke leuke kussentjes, vazen, (nep)bloemen, verlichting, (geur)kaarsen en houdertjes etc.

Mijn lievelingsitems zijn mijn nagellakhouders van de Action (ook bij Xenos verkrijgbaar). Nagellakflesjes ogen heel mooi, daarom wilde ik ze niet opbergen maar juist op een plek neerzetten waar ik ze kon zien. Daarom heb ik deze houders gekocht. De houders zijn mijn lievelingsitem omdat het zo praktisch is, je kan alle kleurtjes zien en gemakkelijk een lakje pakken, maar het oogt ook nog eens heel mooi, elke keer als ik een lakje uitkies om mijn nagels te lakken voelt het alsof ik in een winkel voor een nagellakschap sta 🙂

Wat vind jij van de kamer van Yalda?

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!