Lifestyle

Boyspanel: antwoorden #11

Het Boyspanel is terug! Tijdens elke editie beantwoorden vijf leuke jongens verschillende brandende vragen over liefde, daten en relaties. Hoe denken de jongens over schaamhaar en hoe stap je uit de friendzone? Lees snel verder om achter de antwoorden van Bart, Joe, George, Brian en Christiaan te komen! 

1. Wat zou je doen als je meer wilt dan vriendschap met een meisje? En wat zou een meisje kunnen doen als zij juist meer wil dan vriendschap? Hoe stap je ‘out of the friendzone’? 
Bart: Lichamelijk contact opzoeken, net iets meer als anders maar toch niet te veel. Hopend dat ze in de gaten heeft dat ik me anders tegen haar opstel. Natuurlijk wel in kleine stappen zodat het niet te veel opvalt. En ook met complimentjes zal ik wat meer mijn best doen. Als ik ze geef dan ook met nadruk erop zodat ze weet dat ik het echt meen. Maar ook ga ik dan op haar reactie letten als ik bijvoorbeeld even naar een ander meisje kijk als ze in de buurt is. Uiteindelijk zal het toch wel even een maandje (of misschien twee) duren dat ik het uitstel om directer te worden. Waarschijnlijk zal ik er eerst een grapje van maken, zoals “wat zijn wij toch een leuk stel, misschien zouden we wel meer dan dat moeten zijn (wink.. wink)”. Ik zal me alleen niet anders gaan voordoen dan dat ik ben.

Joe: Ik zou het gelijk zeggen. Hoe langer je wacht hoe meer pijn het doet als het niet het antwoord is waar je op hoopte. Het is soms echt een kut situatie. Je voelt wat voor iemand en hebt het idee dat je diezelfde singalen dan ook terugkrijgt. Als dit dan niet het geval is doet dat pijn. Wees eerlijk en zeg het zodra je zeker bent over je eigen gevoel. Mocht het gevoel wederwijds zijn is dat fantastisch (HOERA HOERA OUT OF THE FRIENDZONE) en mocht je toch een teleurstellend antwoord krijgen dan kan je jezelf ook weer op tijd herpakken.

George: Ik denk dat het niet altijd het beste is om het gewoon recht voor z’n raap te zeggen. Ik denk dat een groot gebaar maken veel beter is, zoals het meisje meenemen op een geweldige date en dan hopen dat ze het wel begrijpt en er iets moois groeit. Als er iets moois tussen jullie gebeurt dan is dat meant to be en zo niet dan is het ook goed want dan pas je dus blijkbaar niet bij elkaar. 

Brian: Dit vind ik een lastig probleem. Je weet namelijk niet altijd of die ander wel hetzelfde voor jou voelt en het zou zonde zijn als de band tussen jou en je vriend(in) verandert als je je gevoelens duidelijk maakt en ze niet overeen blijken te komen met die van de ander. Het is vooral een kwestie van elkaar aanvoelen, hoe moeilijk dat ook kan zijn. Daarom denk ik dat het het beste is om langzaam signalen af te geven dat je eigenlijk wel meer zou willen dan alleen de vriendschap en als de ander er dan op ingaat, weet je dat dat oke is en kan je weer ietsje verder gaan. Dit kan je bijvoorbeeld doen door vaker af te spreken en leuke dingen te doen, te zeggen dat je het erg fijn vindt om bij die persoon te zijn of wat vaker en langer te knuffelen. Maar hoe je het ook wendt of keert, uiteindelijk moet je een keer duidelijk zijn en het er gewoon over hebben!  

Christiaan: Als ik een vriendin van mij meer dan leuk vind, laat ik dat merken op Whatsapp met leuke ochtend berichtjes of als we elkaar zien/afgesproken hebben hier en daar een complimentje geven + wat meer lichaamelijk contact zoeken dan normaal. Vanuit daar kan je wel afleiden of ze misschien ook wat meer wilt of dat je in “The friendzone” blijft. Wat een meisje bij mij zou moeten doen om uit “The friendzone” te komen? Lastig. Ik denk dat als ze het hetzelfde bij mij doet wat ik hier boven net had beschreven of ze komt met een leuke verrassing dat ik haar wel een kans geef.  

2. Wat vinden je sexy (maar niet ordinair) voor een meisje om te dragen?
Bart: Het is niet noodzakelijk om mijn aandacht te krijgen als je grote borsten hebt en deze maar al te graag aan de buitenwereld laat zien. Die aandacht krijg je dan heus wel, maar waarschijnlijk niet de aandacht die je van mij wilt. Inkijk zie ik dan ook niet bepaald als aantrekkingskracht. Als je een jongen wilt versieren is het handig om je te kleden als iemand die zichzelf waardevol vindt. Hij pakt het heus wel uit als hij je leuk vindt. Ik zie een meid die zich te bloot kleedt dan ook meer als “even ervan genieten”, dan “dat gaat mijn vriendin worden!” Die gedachte krijg ik omdat ik te veel concurrentie verwacht in de eerste situatie, en zo kan ik je moeilijk vertrouwen geven wat juist zo belangrijk is in een relatie. Ik denk dat dit voor veel jongens zo geldt.

Joe: Ik vind meisjes/vrouwen het mooist en meest sexy als ze naakt zijn. Ja, maar dat is dus mijn mening. Dat verschilt natuurlijk per jongen. Als ik dan toch een kledingstuk moest kiezen kies ik voor stockings socks. Dat vind ik echt sexy, heeft iets spannends. Maar als ik de vraag dus helemaal verkeerd heb geinterpreteerd vind ik het ook heel sexy als een meisje van die korte afgescheurde jeans draagt met een leuk T-shirt die dan een beetje van haar buik laat zien. Dat is voor mij wel een turn on.

George: Een korte denim shorts. Coole sneakers kunnen ook heel sexy staan. En wat ik zelf heel hot vind staan is als ze voor werk netjes de deur uit moet. Oh, en rode lingerie is mega sexy ;P

Brian: Dat verschilt heel erg per meisje. Ik denk dat elk meisje wel iets heeft dat mooi of sexy is aan haar lichaam en dat je juist dat deel moet benadrukken met je kleding. Hierdoor zul je je zelf ook sexier voelen, omdat je weet dat datgene wat extra sexy of mooi aan jou benadrukt is. Dat lijkt mij de voornaamste reden om je sexy te kleden: niet voor anderen, maar om je beter en lekkerder te voelen in je eigen lichaam. Als je bijvoorbeeld mooie lange benen hebt, dan vind ik het heel mooi als je dat benadrukt door zo’n lange rok aan te doen met zo’n split aan één kant. Als je een mooi gevormde rug hebt, doe je een jurkje aan met een open rug; en als laaste, wat ik eigenlijk altijd wel sexy vind, kan je je haar opsteken of naar een kant doen zodat je een mooie en vooral sexy halslijn kan zien.

Christiaan: Wat ik sexy vind, maar niet ordinair. Even voordat ik begin, ik weet echt niet hoe alle kledingstukken heten die een vrouw draagt dus ik zal het zo goed mogelijk proberen uit te leggen. Als eerste vind ik een crop top echt best wel nice staan als je een mooie taille en niet al te grote borsten hebt. Met daaronder een leuke donkere high waisted broek. Dat vind ik denk ik wel sexy staan.  

3. Op welke leeftijd had je voor het eerst een echte serieuze relatie en hoe wist je dat het dit keer ‘echt’ serieus was? 
Bart: Dit vind ik lastig te beoordelen. Op een gegeven moment word je gewoon serieuzer, maar kun je toch nog niet écht spreken van een relatie. Zo heb ik vaak wat gedatet met een leuk meisje, maar dan besloot ze zodra puntje bij paaltje kwam dat ik het toch net niet helemaal was. Dan denk ik toch dat ik mijn eerste serieuze relatie pas op mijn 17e had. Waarom ik dat denk? Ze kreeg het voor elkaar dat ik mijn gevoelens en gedachten met haar deelde. Ik ben echt een binnenvetter geweest vroeger. Ik durfde mijn mening niet te delen met wie dan ook, zelfs voor haar voorgangers verzweeg ik het. Daarnaast voelde dit gewoon anders dan andere relaties. Met dit meisje ging ik vaak iets doen, en zelfs na een half jaar had ik na een avond dat we hadden afgesproken moeite om naar huis te gaan. Zo graag had ik haar bij me. Ze had haar imperfecties, vond ze zelf dan, maar ik vond die imperfecties juist zo aantrekkelijk aan haar. We waren wel in een relatie maar tegelijk elkaars beste vrienden. Ze had tegen mij nog gezegd dat ik ook de enige jongen in haar leven was waarmee ze zoveel deelde, zelfs haar beste vriend kreeg niet zoveel te horen. Kortom, zo’n lange relatie had ik niet eerder gehad, en mijn herinneringen eraan zijn nog steeds geweldig. Helaas komt aan alles een eind.

Joe: Op mijn 18e mijn eerste echte lange relatie. En dan houden we inderdaad even de basisschool achterwege, want in die tijd was ik echt een player, haha nee grapje hoor. Maar op mijn 18e dus. Ik had op de middelbare school rond mijn 14e/15e ook nog wel een vriendinnetje maar dat heeft ongeveer twee maanden geduurt. En dan rond ik nog af naar boven ook. 

George: Ik was 17 en het was het eerste meisje dat serieus interesse in me had haha. Het voelde anders dan voorheen omdat ik dit keer echt voelde dat iemand om me gaf en er altijd voor me was. We waren gewoon veel samen en waren opeens vriend en vriendin. Volgens mij startte het allemaal op MSN lol.

Brian: De eerste keer dat ik een echte serieuze relatie had, was toen ik 16 was, maar helaas was dit alleen serieus van mijn kant. Ik vraag me nu eigenlijk af of het dan wel een serieuze relatie genoemd mag worden… In ieder geval was ik helemaal gek op haar en wist ik 200% zeker dat ik alles voor haar zou doen. Het kwam dus ook wel als een klap aan dat zij na drie maanden zei dat ze liever vrij wilde zijn, terwijl ze zei dat ze me helemaal geweldig vond.  

Christiaan: Een serieuze relatie, hmm. Nog niet echt gehad de afgelopen jaren. Wel veel hossels, maar niet dat het op een serieuze relatie uitliep. Dus nee, nog geen echte serieuze relatie gehad.  

4. Wat vinden jullie de fijnste manier om seks te hebben?
Bart: Volgens mij in tegenstelling tot vele andere jongens vind ik voorspel echt een pré. Hoe langer je de seks kunt uitstellen hoe beter, want ik word daar gewoon botergeil van. Wel vind ik het belangrijk dat een meid mij moet kunnen “temmen". Net zoals vele andere jongens ben ik geneigd om al na vijf minuten te denken; ‘ach, laat dat voorspel maar ik wil nu!’. Maar als je dat accepteert ben je helemaal fout bezig! Laat maar eens zien dat jij ook iets te zeggen hebt. Weiger mij om verder te gaan totdat jij ook niet meer kunt wachten. Het liefst zie ik je dan nog genieten van de droevige uitdrukking die op mijn gezicht tevoorschijn zal komen. Zo laat jij zien dat je de touwtjes in handen hebt, en daar houden veel jongens wel van! Wij willen iets hebben om naar uit te kijken. Het liefst moet het nog uitgepakt worden ook. Je zult wel merken dat (als we ons gewonnen geven) we jou meer zullen verwennen dan we eigenlijk van plan waren. Vergeet ons dan niet te belonen naderhand, niets is erger dan dat je meteen omdraait als jij jouw zin hebt gekregen en ons daar mooi achterlaat. Zo krijg je de meeste jongens wel erg chagrijnig. Natuurlijk mag je ons wel plagen door net voor het hoogtepunt te stoppen, maar ga daarna wel door. And last but not least: zonder condoom. Het is onveilig, maar wij jongens hebben dan veel meer gevoel dan met rubberen regenjas. Dus neem hier zelf een beslissing over. Wil je het niet, doe het dan ook niet.

Joe: Ja dat is lekker persoonlijk. Haha. Ik ben wel het type dat alles wel een keer geprobeerd wil hebben. Niet te ruig natuurlijk, hou je grote zwepen maar achterwege, maar op zich ben ik voor veel dingen wel in. Het verschilt een beetje per situatie wat ik lekker vind. Soms is heel zacht vrijen heel erg fijn, beetje knuffelen, beetje kroelen, beetje zoenen, heel veel vrijen. Maar er zijn ook momenten dat ik gewoon het “harde neuken” (klinkt zo fout) heel fijn vind. Hard en snel. Ja zolang we beiden maar tot een ultiem hoogtepunt komen is het goed!  

George: Ik ben een sensuele lover! Ik hou ervan om het gevarieerd te houden, alles te voelen en ervaren. Ik houd van spannende seks, helemaal in elkaar opgaan.

Brian: Ik moet toegeven dat ik lang na moest denken voordat ik antwoord op deze vraag kon geven. Ik probeer namelijk zoveel mogelijk iets te schrijven waar jullie dames ook echt iets mee kunnen. Ik weet bijvoorbeeld dat veel meisjes het fijn vinden als de jongen dominant is tijdens de seks. Ik denk dat dat de meeste jongens ook wel het beste in hun straatje ligt, maar ik weet ook dat er, net als ik, genoeg jongens zijn die het af en toe juist fijn vinden als het meisje even helemaal in control is. Dit kan natuurlijk tijdens de seks, maar het kan ook erg opwindend zijn als het meisje uit het niets laat zien dat ze nu seks met je wil. Verder houd ik van veel afwisseling, denk hierbij aan bijzondere plekken, verschillende standjes of andere nieuwe dingen, zodat je op veel verschillende manieren van elkaar kan genieten en je het elke keer opwindend, spannend of juist ontspannend, verrassend en misschien zelfs grappig kan maken!  

Christiaan: Het fijnste. Hmmm, sowieso in bed, iedereen denk ik wel of je moet van avontuurlijke seks houden buiten de deur. Maar ja, het bed dus en dan kan je natuurlijk doen en laten wat je wilt. Belangrijkste bij seks is vind ik dat je er allebei van kunt genieten. Dus let een beetje op elkaar als je lekker bezig bent zodat jullie allebei een leuk seksleven hebben.  

5. Hoe denken jullie over schaamhaar? 
Bart: Helemaal kaal hoeft voor mij niet per se. Het is wel een fijner gevoel voor mij als je het in ieder geval bijhoudt. Dat geeft toch een hygiënisch idee. Een aantal van mijn vrienden daarentegen vinden het wel belangrijk dat je het kaal scheert. Het is dus net wat voor jongen je voor je hebt.

Joe: Schaamhaar is prima, zo lang het er maar goed verzorgd uitziet. Ik zou het niet prettig vinden als ik een keer naar beneden kruip op haar te verwennen en dan tegelijkertijd mijn tanden kan flossen. Helemaal kaal raakt een beetje uit. Er mag weer wat haar zitten. Maar hou het gewoon goed bij. Dat doe ik ook dus verwacht ik dat ook van de andere kant. BTW: schaamhaar onder je armen kan echt niet… De tijd van vrijheid blijheid is voorbij. Namens goed verzorgd Nederland vraag ik je: Scheer je armen, of scheer je weg (grapje natuurlijk, maar je begrijpt wat ik bedoel).

George: Bij mij of mijn vriendin? Ik hou ervan om het te trimmen en kort te scheren, gewoon netjes voor de dag komen :). En voor mijn vriendin vind ik het mooi als ze een landingsbaantje heeft (sexy!) of helemaal niets.

Brian: Hoe denk ik over schaamhaar… Tsja, het is er of het is er niet! Dit klinkt misschien heel erg stom en flauw, maar zo heel erg druk kan ik me er eigenlijk niet om maken. Over het algemeen ben ik wel een voorstander van jezelf goed verzorgen. Het maakt mij verder niet zo veel uit of je dat doet door het daar beneden mooi glad te houden of door je schaamhaar steeds netjes bij te werken.  

Christiaan: Voordat ik antwoord geef op deze vraag, eerst een andere vraag. Waarom heet het schaamhaar? Moet je je per se voor schamen? Hahaha, maar goed. Ik vind het simpel. Het mag, maar niet te lang. Af en toe beetje bijknippen/scheren. Misschien nog een vormpje er inzetten, een dolfijn of zo vind ik denk ik wel leuk. 

Wil je dat jouw vraag de volgende keer beantwoord wordt? Mail het dan naar stage@girlscene.nl onder vermelding van 'Vraag aan Boyspanel' of laat onder het artikel in een reactie weten!

Pin je inspiratie in Pinbook