Fashion

Behind the Girlscene-redactie: #44

Op Girlscene.nl zie je iedere dag artikelen, nieuwtjes en winacties verschijnen. Je weet waarschijnlijk ook wel wie de redactie vormen. Maar hoe gaat het er achter de schermen aan toe? Wat doen deze ladies heel de week op – en buiten – de redactie? Wij geven je elke week een sneak peek behind the Girlscenes, een dagboek vol met foto's van de activiteiten van afgelopen week!

Maandag
Terwijl Danique aan het genieten was van haar vrije dag in Limburg, waren Emma, Renée en Vivian present op het kantoor. Thari werkte vanuit huis omdat ze zich nog steeds niet helemaal lekker voelt en ze wil de rest van de redactie natuurlijk niet aansteken ;-). 

Renée en Emma bedachten zich dat ze vorig jaar rond deze tijd al een paar zakken kruidnoten achter de kiezen hadden. Het perfecte excuus om een zak mee te nemen bij de supermarkt, toch? O ja, de bakkerskruidnoten waren ook nog in de aanbieding, ook om die reden konden we het niet laten liggen. Het is een wonder: de zak is niet eens voor de helft leeg!!! 

Heb je al gelezen over de man die vanaf zijn twaalfde spaarde voor zijn huwelijksaanzoek? Dit klinkt al te romantisch om waar te zijn en dat was het ook. Hij heeft de ware gevonden en voor haar is hij op een super romantische manier op zijn knieën gegaan. Ons hart smolt… Kijk het aanzoek hier


Onze eerste zak van het jaar!


Vivian is helemaal happy met haar nieuwe armbandje! Op deze manier krijg je toch een beetje dat zomerse gevoel terug

Dinsdag
We begonnen de dag met een nieuwtje over een vrouw met een heel smalle taille… Slechts 40 centimeter! Hoe ze dat voor elkaar heeft gekregen lees je in dit artikel. Wij hadden in ieder geval nog nooit zo'n figuur gezien. Danique was niet op het kantoor omdat ze een aantal meetings had. 's Middags kwam ze gelukkig weer op het kantoor, de rest van de redactie had haar niet meer gezien sinds ze naar Amerika was om Channing Tatum te interviewen! Uiteraard moest er even bijgekletst worden, iedereen wilde alles tot in detail weten. 

Verder ging Emma aan de slag met een review. We hebben onlangs een Mason Pearson look-a-like gevonden en die wilden we natuurlijk vergelijken met de echte! Welke is beter? We hebben het voor je getest, het restultaat lees je binnenkort op Girlscene. Thari schreef onder andere over tips om om meer groente te eten (laten we eerlijk zijn: deze tips zouden we allemaal wel kunnen gebruiken) en Vivian tikte een aantal fashion artikelen. Renée was een dagje vrij. 


Yes! Vivian's lievelingslimonade was in de bonus! 


Emma vergeleek de Rock & Ruddle borstel met de Mason Pearson borstel

Woensdag
Happy Wednesday! Door het druilerige weer wilden Danique, Renée en Thari niets anders dan binnenzitten. Dus dat deden we achter onze computers terwijl we mails beantwoordden en artikelen tikten. Gelukkig maakte collega Claartje de dag een stuk aangenamer omdat ze een heerlijk Foodness recept meenam naar kantoor. Hmm, het water loopt ons nog in de mond bij de gedachte aan de gezonde speculaas…

Rond lunchtijd begonnen onze magen toch te rommelen, waardoor we echt naar buiten moesten. Thari ging naar Albert Heijn, Danique ging naar Foodware voor een lekker soepje en Renée liep eerst naar & Other Stories voordat ze lunch haalde. En OMG, & Other Stories (Heiligeweg) is echt geweldig. De schade bleef gelukkig beperkt tot twee nagellakjes en een paar oorbellen, maar we gaan zeker terug om de schoenen en kleding goed te bekijken… 😉

De rest van de werkdag schreven we onder andere over uit de kast komen, Sinterklaas recepten en een cool shopevent met Timberland. To be continued! 


Danique was dinsdagavond aanwezig bij een Pretty Little Liars diner. Yum!


It won't be that easy liars… -A


Danique besprak een leuke samenwerking met Adidas @ Press Only persdag!


Homemade (gezonde) speculaas. Lekkerrrr!


En na de gezonde treat trakteerde Claartje op dropveters… Omdat het kan 😉


In de fotostudio: Beyoncé Heat Wild Orchid, vanaf februari (!) in de winkels


Renée shopte deze staafjes oorbellen bij & Other Stories. De accessoires zijn to die for!


Er ging ook een roségouden nagellakje mee naar de kassa… Oeps


Danique, Shelley én Claartje droegen dezelfde jas. Great minds think alike, toch?

Donderdag
We boffen maar met Foodness op de redactie. De dag ervoor werden we nog getrakteerd op gezonde speculaas en ook deze dag was het weer raak! De stagiaire van Foodness had gezonde pepernoten gebakken en wilde dat wel met ons delen. Mmmm, het was zo lekker! Het verschil tussen de 'gewone' en gezonde pepernoten is minimaal, houd hun website zeker in de gaten voor het recept. 

Na een gezonde pepernoot (ja, het was er echt maar één, anders was er te weinig voor iedereen) ging Emma snel aan de slag met twee nieuwtjes: over de magere paspoppen van Topshop en over twee meiden die zich kleden als Kim en Kanye. De laatste vinden we echt briljant! Thari schreef over dingen die iedereen met lenzen begrijpt en Vivian tikte over de laatste trailer van The Hunger Games – Mockingjay part 1. 

Danique is meestal druk bezig met het beantwoorden van telefoontjes en mailtjes, maar nu ging ze hard aan de slag met haar interviews met de knappe heren van Magic Mike XXL. Dat is niet iets wat je in een uurtje gedaan hebt! Ze heeft de mannen allemaal gesproken en één interview uitwerken kost al veel tijd. Heel veel werk dus, maar wel heel leuk! Stay tuned voor het interview met onder andere Channing Tatum (*smelt*). 


Lunch break!


Coffee O'Clock! Danique en Emma hielden een korte koffiepauze


Doe jij al mee aan onze Instagram-winactie? Bij 6000 volgers verloten wij dit mega pakket! Kijk op Girlscene's Instagram hoe je kunt winnen. 

Vrijdag
Het was errrrrg rustig op de redactie, alleen Emma en Thari waren aanwezig op het kantoor van Girlscene. Terwijl Danique 's ochtends onderweg was naar Duitsland voor een weekendje weg, werkte Emma aan het nieuwtje. We hebben hard gelachen om de 'dikste' momenten die mensen opbiechten. Vergeleken met deze mensen vallen wij nog wel mee, toch? 😉 

Het was een ehhh… behoorlijk saaie dag. Althans, als je het op moet schrijven. Er is namelijk niet veel meer gebeurd dan achter de computer zitten. Geen leuke pakketjes, geen spannende events en zélfs geen lekkere traktatie die voorbij kwam. Sorry! Zelf op de Girlscene-redactie is het weleens saai en stil ;-). 

Door de stilte en het harde werken vloog de dag voorbij en voor we het wisten was het half zes. Weekend! 


De to do list van Emma… Genoeg te doen! 


De Rock & Ruddle borstel werd nog even op de foto gezet omdat we daar dinsdag niet meer aan toe kwamen 

We hebben onze week ook weer vastgelegd op video, als je de video niet kunt bekijken, bekijk het dan hier

Volg Girlscene ook op Instagram: @Girlscene_nl

De Instagram-accounts van de redactie: @daniquehoofwijk @emmanajade @reneemulckhuijse @vivijayanne en @shellepiep.

Until next week!
Liefs, Danique, Emma, Renée, Vivian, Thari en Shelley